foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Raimonds Gerkens pandēmijā nopērk ekskluzīvu auto
Raimonds Gerkens Rīgas ielās bijis manāms ar "Jaguar" markas auto.
Slavenības
2021. gada 6. februāris, 04:37

Raimonds Gerkens pandēmijā nopērk ekskluzīvu auto

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Uzņēmējs Raimonds Gerkens (68), kas savulaik gozējies Latvijas miljonāru sarakstos, žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis par savu ikdienu pandēmijas laikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzņēmējs Raimonds Gerkens

Uzņēmējs, miljonārs Raimonds Gerkens.

gallery icon
42

Šis laiks, kad koronavīrusa dēļ noteikti dažādi ierobežojumi, nesis pārmaiņas arī Gerkena dzīvē. Viņš savu laiku cenšas pavadīt, piepildot ikdienu ar viņu interesējošām nodarbēm: “Dienas paiet mierīgi. Tāpat nākas pastrādāt, bet ir laiks arī atpūtai. Esmu iecienījis lasīt krievu krimiķus. Plauktā stāv divi simti grāmatu, kuras gaida rindu, lai tās lasītu. Tāpat nodarbojos ar dažādu pašmāju mākslinieku gleznu uzpirkšanu.”

Uzņēmējs atzīst, ka jostu nākas pievilkt arī viņa ģimenei, jo plašās villas uzturēšana Langstiņos ik mēnesi izmaksājot tūkstošus. Taču tas nav bijis šķērslis jaunas automašīnas iegādei. Uzņēmējs apgalvo, ka auto allaž ir bijusi viņa kaislība. “Šī laikam manā dzīvē ir kāda 130. automašīna. Tagad esmu iegādājies jaunu "BMW 7 Individual" – ekskluzīvu modeli,” atklāj Gerkens.

foto: Publicitātes
Līdzīgs auto tagad ir Raimonda Gerkena īpašumā.

Uzņēmējs norāda, ka pozitīvas emocijas sniedz arī tikšanās ar draugiem un zolītes spēlēšana, kas šobrīd gan vīrusa izplatības dēļ ir manāmi ierobežota. “Citādi nekādu vēlmju nav. Sapņu par ceļošanu man nav, jo nekur aizceļot negribu, man patīk mūsu pašu mīļajā zemītē. Savā laikā esmu visu pasauli apvandījis, bija man ļoti aktīvs dzīvesveids. Kur tik neesmu bijis… Bet nu negribu nekur vairs nesties. Esmu laimīgs, ka varu dzīvot savā villā, palūrēt gleznas un uzspēlēt zolīti. Vien šad un tad aizbraucu uz Matīsa tirgu iepirkties,” nosaka uzņēmējs.

Raimonda Gerkena dzīve bildēs

gallery icon
32

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās