Slavenības
2021. gada 25. janvāris, 15:30

Hosams Abu Meri par laulību: "Manai sievai nav jādomā par rēķiniem"

Jauns.lv

Otrdienas vakarā televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” skatītājus uz dzirkstoši sievišķīgu vakaru sarunu šova “Kad viņas satiekas” jaunajā sezonā aicinās dāmu trio Kristīne Virsnīte, Sanda Dejus un Dagmāra Legante-Celmiņa. Jaunās sezonas pirmā raidījuma viesis - ārsts Hosams Abu Meri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristīne, Sanda un Dagmāra ik reizi pie sevis ciemos viņas uzņems sabiedrībā zināmus viesus un iztaujās ne tikai par jaunumiem viņu dzīvēs, bet arī apspriedīs visu, kas sievietēm svarīgs – attiecības, iepirkšanos, modi un, protams, vīriešus. Turklāt dāmas nekautrēsies arī atklāti runāt par tādām sievišķīgi provokatīvām un nereti pikantām tēmām kā mākslīgais skaistums, sekss, novecošana, greizsirdība, šķiršanās un citām.

Pirmajā šī gada tikšanās reizē uz sarunu dāmas aicinājušas sievišķīgo mākslinieci Ievu Bondari, kā arī ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri. Tiks apspriesti gan privāti jaunumi, gan sabiedrībā aktuāli notikumi.

Līdzās viedoklim par mākslīgo skaistumu dāmas vēlēsies dzirdēt Hosama domas arī par to, kādi ir latviešu vīrieši un vai viņi atšķiras no Libānā dzīvojošiem kungiem? “Libānas vīrieši ir uzaudzināti tā, lai būtu vīrietis, kas uztur ģimeni. Galvenais, kas pelna naudiņu, galvenais, kas virza uz priekšu. Sieviete, protams, var strādāt – nav problēmu. Bet viņai nebūtu jāstrādā gan mājās, gan ar bērniem, gan ārā un jādomā par visu," tā Hosams, kas ir precējies ar Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāju Lindu Krūmiņu, tagad jau Lindu Abu Meri.

Hosama Abu Meri mītne "Berģu muižā"

Ārsts un Arābu kultūras centra priekšsēdētājs Hosams Abu Meri, kas šovasar plāno precēt LTV žurnālisti Lindu Krūmiņu, uz dzīvošanu iekārtojies ...

gallery icon
13

Vaicāts, vai Hosams pēc šiem principiem vadās arī savā ģimenē, viņš atklāti sacīs: “Nedomāju, ka manai sievai jādomā par apkures rēķinu vai jebkuru rēķinu. Tas nav vajadzīgs. Mana sieva strādā priekš sevis – lai viņa jūtas vajadzīga un attīstās profesionāli."

Tāpat Hosams, vaicāts, vai sievietēs ciena dabisku skaistumu, atklāti sacīs – ja ir vēlme un spēja neieslīgt pārmērības, var arī ļauties kādai uzmundrinošai procedūrai: “Minimāli man tā uzlabošana patīk. Lai ir dabiski. Taču diemžēl kādreiz pasākumos var redzēt, ka puse sieviešu ir līdzīgas. Var paņemt vienu pasi un pie robežas to izmantot desmit cilvēku."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās