Slavenības
2021. gada 20. janvāris, 18:44

Trampa meita paziņo par saderināšanos ar nigēriešu miljonāru

Jauns.lv

Donalda Trampa jaunākā meita Tifānija Trampa paziņojusi par saderināšanos ar savu mīļoto. 27 gadus vecā Tifānija paspējusi sniegt šo paziņojumu vien dažas stundas pirms tēva prezidentūras laika beigām.

Tifānija Trampa ar līgavaini Maiklu Bulosu

gallery icon
10

Tifānija oficiālajām saderināšanās fotogrāfijām pozējusi Baltajā namā. Jaunā līgava veiksmīgi izvēlējusies brīdi, kad publiski paziņot par svarīgo notikumu. Akurāt pirms tēvs noliek savas kā valsts vadītāja pilnvaras, Tifānija pavēstījusi, ka ir pieņēmusi jaunā miljonāra Maikla Bulosa bildinājumu. Trampas jaunkundzes izredzētais ir nigēriešu kompānijas “Boulos Enterprises” mantinieks.

“Man bija gods kopā ar ģimeni svinēt daudzus pagrieziena punktus un vēsturiskus notikumus šeit, Baltajā namā, un pats galvenais - saderināšanos ar manu burvīgo līgavaini Maiklu! Es jūtos laimīga un saviļņota pirms savas dzīves nākamās lappuses,” pavēstījusi Tifānija.

Kuplā Trampu ģimene Republikāņu partijas nacionālajā konventā

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien runā Republikāņu partijas nacionālajā konventā, kurā viņš pieņēma nomināciju prezidenta amata otrajam termiņam, sacīja, ...

gallery icon
17

Donalda Trampa jaunākā meita Tifānija nākusi pasaulē viņa otrajā laulībā - ar aktrisi Marlu Meiplsu. Ar savu izredzēto Tifānija iepazinusies brīvdienu laikā Mikonas salā, Grieķijā, 2018. gadā. No pirmā acumirkļa uzplaukušās simpātijas pārauga vētrainā romānā. Jau tā paša gada novembrī jaunais uzņēmējs Pateicības dienu sagaidīja kopā ar Trampiem viņu ģimenes īpašumā “Mar-a-Lago” Floridā.

Donalda Trampa savrupnams “Mar-a-Lago” Floridā

gallery icon
28

Tifānijas bērnība pagājusi Kalifornijā. Viņa ir absolvējusi prestižo Pensilvānijas universitāti. Jauniete izmēģinājusi savas spējas arī kā aktrise un modele. Prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā viņa aktīvi uzstājās un aģitēja par labu savam tēvam. Taču savu privāto dzīvi uzņēmēja un politiķa meita vienmēr rūpīgi slēpusi no plašākas sabiedrības.

Māsas Ivanka un Tifānija Trampas dodas uz Floridu

gallery icon
13

Donaldam Trampam kopumā ir pieci bērni. Pirmā sieva čehu modele Ivana Zeļņickova dāvājusi viņam trīs bērnus – Donaldu jaunāko, Ivanku un Ēriku.

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon
9

Gadu pēc šķiršanās Donalds apprecējās otro reizi, par sievu apņemot aktrisi Marlu Meiplsu. Pāris kopīgi kļuva par meitas Tifānijas vecākiem. Trešā sieva Melānija, ar kuru Tramps aizvien ir kopā, dāvājusi viņam dēlu Baronu Viljamu, kuram šobrīd ir jau 14 gadu.

Tramps ar Melāniju pamet Balto namu

Laužot tradīciju un izvairoties no sava pēcteča Džo Baidena inaugurācijas, Līdzšinējais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien beidzamo reizi atstājis Balto ...

gallery icon
50

Savā pēdējā dienā kā ASV prezidents Donalds Tramps pie tautiešiem vērsās ar atvadu runu. Viņš apkopoja savu četru vadīšanas gadu laikā paveikto un paziņoja par varas nodošanu Džo Baidenam un viņa komandai 20. janvārī. Līdera amatu atstājošais Tramps paziņoja, ka viņam izdevies atjaunot Amerikas spēku un līderību, un veidot vislielāko ekonomikas pacēlumu pasaules vēsturē. Viņš arī palielījās, ka ir kļuvis par pirmo ASV prezidentu pēdējo gadu vēsturē, kurš savas valsts vadīšanas laikā nav uzsācis nevienu karu.

“Mēs paveicām to, ko bijām atnākuši paveikt, un vēl krietni vairāk. Šajā nedēļā mēs svinīgi ievadīsim amatā jauno administrāciju, un es aizlūdzu par tās panākumiem, lai Amerika aizvien būtu droša un zeļoša,” norādīja Tramps.

Donalds Tramps nosodīja neseno iebrukumu Kapitolijā. Viņš skaidri norādīja, ka politiska vardarbība nav pieļaujama.