TV
2021. gada 20. janvāris, 06:04

Kristīne Nevarauska pievienojas "Viņas melo labāk" pulciņam un trakos kā greizsirdīga sieva

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Kristīne Nevarauska (39) pievienojas seriālam "Viņas melo labāk", kura jaunā sezona jau pieejema platformā "Go3".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

13. janvārī kanālā "TV3" beidzās seriāla "Viņas melo labāk" iepriekšējā – astotā – sezona, un pirmo reizi tai uz karstām pēdām seko turpinājums. Tiesa, kanālā "TV3" tas nonāks martā, bet jau šonedēļ jaunā sezona skatāma "Go3", sagādājot daudz pārsteigumu.

foto: Publicitātes
"Viņas melo labāk" dāmas - Sarmīte Rubule, Evija Krūze un Kristīne Nevarauska.

Pirmkārt, seriāla dāmām pievienojas aktrise Kristīne Nevarauska, kas atveido Latvijā slavenākā plastikas ķirurga Renāra greizsirdīgo sievu Janu. “Pārsteigums” ir arī Renārs – viņu spēlē Latvijas Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba!

Par seriāla jauno sezonu atklājot – iepazīsim arī privātdetektīvu Ediju (Uldis Anže), Martas krustmeitu Ilonu (Lienīte Osipova), kā arī Martas biznesa partneres Olgas gados jauno radinieci Tīnu (Sandija Dovgāne), kura visu gaitās piešķils pamatīgu uguntiņu.

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna.

gallery icon
76

Kā zināms, Nevarauska 2019. gada vasarā pasaulē sagaidīja dēlu Mariusu Gabrielu, kas dzima laulībā ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu, un kopš tā laika viņa savu aktrises talantu realizējusi tikai kinodarbos, plānojot Dailes teātrī atgriezties vien šā gada sākumā. 2019. gada nogalē viņa saņēma Lielo Kristapu kā gada aktrise par lomu Andra Gaujas kaisles drāmā "Nekas mūs neapturēs". Pagājušā gada vasarā viņa filmējās "Tet" seriālā "Bezvēsts pazudušās", bet nu pieņēmusi arī seriāla "Viņas melo labāk" kompāniju. Jāpiebilst, ka Kristīne pirms vairākiem gadiem bija redzama arī kulta seriālā "UgunsGrēks".

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās