Slavenības
2021. gada 14. janvāris, 11:17

Prinča Harija kaimiņš apgalvo, ka Saseksas hercogam mati jau tik gari, ka jāsien zirgastē

Jauns.lv

Karantīnas laikā Losandželosā princis Harijs esot sācis audzēt zirgasti, – paziņojis viens no Saseksas hercogu slavenajiem kaimiņiem, aktieris Robs Lovs.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Aktieris Robs Lovs.

Holivudas aktieris Robs Lovs (56) apgalvo, ka redzējis savu kaimiņu Saseksas hercogu braucam automašīnā netālu no savas mājas Montesito un viņam bijusi nekad agrāk neredzēta jauna frizūra.

“Es tikko saskrējos ar jūsu tautieti, angļu dārgumu, princi Hariju. Tas notika pie luksofora sarkanās gaismas pirms desmit minūtēm,” sarunā ar Džeimsu Kordenu viņa šovā “The Late Late Show” izteicies Lovs.

“Tas bija ļoti, ļoti īsu brīdi – tāpēc necitējiet mani – bet izskatījās, ka viņš nēsā zirgastē saņemtus matus.”

Robs Lovs ieminējās - lai gan princis dzīvojot jūdzes attālumā no viņa mājām, viņš ievērojot ļoti atturīgu dzīvesveidu un satikt Hariju pilsētas ielās esot teju tikpat liela iespēja kā Lohnesa ezera briesmoni Skotijā, taču aktierim tas beidzot izdevies.

Aktiera Roba Lova māja Montesito

gallery icon
5

“Man kā novērotājam no malas izskatījās, ka viņa mati ir stipri atauguši, tie bija cieši atglausti un saņemti pakausī. Pieņemu, ka viņam bija zirgaste,” norāda Lovs.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Kad Džeimss Kordens apvaicājās, vai nevarētu būt, ka aktieris ir kļūdījies, noturot citu vīrieti par Hariju, Lovs atzinās, ka esot sekojis rudmatainajam karaliskās ģimenes pārstāvim līdz pat viņa 14,6 miljonu vērtajam savrupnamam, kur princis dzīvo ar Meganu un dēlu, lai pārliecinātos, ka tas tiešām ir Harijs.

foto: action press/ Vida Press
Aktieris Robs Lovs ar sievu Šerilu Berkofu un jaunāko dēlu Džonu Ouvenu Lovu.

“Tas bija viņš, jo man jāsaka… ka es izsekoju viņu līdz pat mājām, lai redzētu, ka auto tajās iebrauc.”

Lovs necentās uzņemties paparaci lomu un nofotografēt princi, lai pamatotu savu sensacionālo apgalvojumu. Taču jaunā frizūra nebūtu liels pārsteigums, jo Covid-19 noteikto ierobežojumu dēļ Kalifornijā frizētavas ir slēgtas.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4

Aizvadītajā mēnesī gan princis Harijs bija redzams “Netflix” reklāmas video, un viņam bija tādi paši īsi mati kā vienmēr.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12