Slavenības
2021. gada 7. janvāris, 06:57

"Viņš bija mana īstā mīlestība," - Deivida Bovija atraitne paziņo, ka nekad vairs neprecēsies

Jauns.lv

Supermodele Imana (65) atzīstas, ka jūtas vientuļa, dzīvojot savās mājās laukos, taču apliecinājusi, ka nekad vairs neprecēsies. Leģendārais britu mūziķis Deivids Bovijs, ar kuru modele bija precējusies no 1992. gada līdz pat viņa nāves stundai 2016. gadā, bijis Imanas mūža mīlestība.

Deivids Bovijs un Imana

gallery icon

Intervijā žurnāla “Harper’s Bazaar” 2021. gada februāra numuram somāliešu izcelsmes supermodele Imana pastāstījusi par attiecībām ar leģendāro britu mūziķi Deividu Boviju. Abi bija kopā kopš 1990. gada (pāris apprecējās pēc diviem draudzības gadiem). Modele intervijā apliecinājusi, ka Bovijs bijis viņas “patiesā mīlestība”, kā arī atzinusies, ka jaunā dzīve laukos liek viņai justies “vientuļi”.

“Deivids mūsu sirdīs un domās ir katru mīļu dienu. Viņš bija mana patiesā mīlestība. Mana meita [Aleksandrija] reiz jautāja, vai es kādudien varētu apprecēties vēlreiz, un es viņai atbildēju –  nekad.”

Modele Imana ar meitu Aleksandriju Zāru

gallery icon

Imana līdz šim bijusi precējusies trīs reizes. 18 gadu vecumā modele apprecējās ar “Hilton” viesnīcu izpilddirektoru somālieti Hassanu. Pāris laulībā nodzīvoja no 1973. gada līdz 1975. gadam. Kā viens no attiecību iziršanas iemesliem minams fakts, ka Imana pārcēlās uz dzīvi ASV, lai sekotu savam sapnim par modeles karjeru. Ar otro vīru basketbolistu Spenseru Heivudu supermodele apprecējās 1977. gadā, bet 1987. gadā šī laulība tika šķirta. Trīs gadus vēlāk Imana uzsāka attiecības ar mūziķi Deividu Boviju.

foto: CAMERA PRESS/Brenda Chase/NEWSMAKERS / Vida Press
Deivids Bovijs un Imana attiecību sākumposmā.

Laulībā ar Deividu Boviju pasaulē nāca abu vienīgais kopīgais bērns – meita Aleksandrija “Leksija” Zāra Džounsa, kura aizvadītā gada 15. augustā nosvinējusi jau savu 20. dzimšanas dienu.

foto: CAMERA PRESS/Robin Platzer/NEWSMAKERS / Vida Press
Deivids Bovijs un Imana 1998. gadā.

Imanai ir arī vecāka meita Zuleka Heivuda (42), kura dzimusi viņas otrajā laulībā ar basketbolistu Spenseru Heivudu.

Imana ir arī audžumamma Deivida Bovija dēlam no viņa iepriekšējās laulības – Dankanam Džounsam (49), kurš izskolojies par filmu režisoru, producentu un scenāristu.

foto: Henry Lamb/Photowire/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Deivids Bovijs un Imana 2010. gadā.

Abiem Deivida Bovija bērniem ir dots viņa īstais, dokumentos rakstītais uzvārds. Bovijs pasaulē nāca kā Deivids Roberts Džounss.

Trīs reizes precētā modele un uzņēmēja izdevuma “Harper’s Bazaar” intervijā pastāstījusi, ka tagad pievērsusies jaunam hobijam – viņa sākusi gleznot. Modele turpina savu labas gribas sūtnes darbu sadarbībā ar “Care”, kā arī ar godu pieņem nenovēršamo novecošanās procesu.

foto: CAMERA PRESS/Walter McBride / Vida Press
Deivids Bovijs un Imana 2016. gadā.

Atsaucot atmiņā laulībā pavadītos gadus ar leģendāro mūziķi, kurš mūžībā devās 69 gadu vecumā pēc 18 mēnešu ilgas cīņas ar aknu vēzi, supermodele pastāstījusi: “Šīs attiecības nebūtu varējušas būt vēl ierastākas!”

“Šī patiešām bija ļoti parasta laulība. Viņš bija ārkārtīgi jautrs un sirsnīgs džentlmenis. Zināt, visi runā par viņam piemitušo futūrismu, bet, nē, viņš tāds nebija. Vairāk par visu viņam patika nēsāt tradicionālu uzvalku.”

foto: Erik Pendzich/Shutterstock/ Vida Press
Supermodele Imana aizvadītā gada februārī.

“Tā bija brīnišķīga, parasta dzīve un tieši tas bija lieliski. Mēs varējām dzīvot Ņujorkā, iet meitai pretī uz skolu, pastaigāties, kur vien sirds vēlas… Vienīgais, ko būtu vēlējusies, ja mums būtu dots vairāk gadu kopā.”