Dženiferu Anistoni pēc medusmēneša vairs nevar pazīt. FOTO
Dženifera Anistone teic, ka viņas vīrs Džastins Terū gatavo „fantastisku pastu” – tādu, no kuras nav iespējams atteikties. Bet tas, protams, atstāj iespaidu uz augumu.
Slavenības
2015. gada 7. septembris, 12:46

Dženiferu Anistoni pēc medusmēneša vairs nevar pazīt. FOTO

Jauns.lv

Tikai nesen Holivudas aktrise Dženifera Anistone (46) atgriezusies no medusmēneša, ko ar vīru Džastinu Terū pavadīja Bora Bora salā. Pēc romantiskajām brīvdienām aktrise kļuvusi apaļīgāka.

Dženifera Anistone šobrīd strādā pie romantiskās komēdijas „Mother’s Day”, kurā filmējas arī tādas Holivudas zvaigznes kā Džūlija Roberta (47) un Keita Hadsone (36).

Kādā no filmas uzņemšanas epizodēm Anistone bija ģērbusies sporta tērpā un devusies nelielā skrējienā. Augumam piegulošais tērps atklāja, ka aktrises augums vairs nav tik slaids kā agrāk.

Dženifera jau agrāk intervijās atklājusi, ka nedaudz pieņēmusies svarā, jo vīrs „fantastiski gatavo pastu”. „Makaroniem ar šķiņķi jeb „pasta carbonara” nav iespējams pretoties,” norāda aktrise. „Šo gadu laikā kopš pazīstu šo vīrieti, esmu pieņēmusies svarā par dažiem kilogramiem. Taču tas ir tā vērts!”

Ikdienā Anistone nav kādas konkrētas diētas piekritēja, taču viņa ievēro īpašu uztura plānu. Tas paredz pilnīgu atteikšanos no ātrajiem ogļhidrātiem – jebkādiem miltu izstrādājumiem, cukura un baltajiem rīsiem, tāpēc „tautā” ieguvis apzīmējumu „nē - baltajiem ēdieniem diēta”. Populāra šī metode kļuva pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļos parādījās Anistones viedoklis par to, kā viņai izdodas saglabāt lielisku formu, neraugoties uz vecumu un faktu, ka piemīt nosliece uz apaļīgumu.

Anistones uztura pamatā ir zivs, liesa vistas gaļa, attaukoti piena produkti (vieni no retajiem baltajiem produktiem diētā), dārzeņi, kas nesatur cieti. Izņēmums attiecībā uz miltu produktiem ir ēdiens no pilngraudu miltiem. Tā kā Dženiferas uztura plāna galvenā pamatiezīme ir atteikšanās no baltas krāsas produktiem, viņa iesaka dažādas alternatīvas. Piemēram, baltos rīsus var droši aizstāt ar tumšajiem savvaļas rīsiem.

Dženifera Anistone un Džastins Terū apprecējās šā gada 5. augustā, klātesot 70 kāzu viesiem. Svinības notika pārim piederošajā mājā slavenību iecienītajā Belēras rajonā Losandželosā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press