foto: no "Instagram"
Latvijā lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda samazinājusi apaļumus
Viktorija Vailda ir latviešu meitene Vika no Dobeles puses. Un viņa ir pasaulē labi pazīstama fotomodele, kas izceļas ar savām mākslīgajām ķermeņa formām.
Slavenības
2020. gada 21. decembris, 14:30

Latvijā lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda samazinājusi apaļumus

Žurnāls "Kas Jauns"

“Man rada prieku, redzot, ka mana parādīšanās visur izsauc emocijas. Tā ir mana atkarība!” atklāta ir fotomodele Viktorija Vailda – Latvijā lielāko krūšu īpašniece.

Viktorija ir no Naudītes pagasta Dobeles pusē, taču beidzamos gados uzturas ārzemēs, kur naudu pelna, fotosesijās izrādot savas uzlabotās ķermeņa formas. Vika neslēpj, ka plastiskajās operācijās un citās procedūrās ieguldījusi simtiem tūkstošu, taču nepieciešamība pēc mākslīgā skaistuma neesot viņas atkarība.

To Viktorija pagājušajā nedēļā izstāstīja telekanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Sapņu ķērājas", kā tēma bija sieviete un mākslīgais skaistums. Un Ieva Adamss, sarunājoties ar Viktoriju Vaildu, mēģināja noskaidrot, kāpēc tik ļoti jāizmaina savs ķermenis.

Piemēram, uz jautājumu, vai Viktorija jūtas kā princese vai karaliene Latvijā, kuplo krūšu īpašniece nenoliedz, ka ir īpaša: “Man patīk tas, par ko esmu kļuvusi.” Viktorija mākslīgos uzlabojumus savā ķermenī sāka ar krūtīm. “Man bija maza izmēra krūtis, un tas bija tikai normāli, ka gribējās lielākas,” atbild viņa, sakot, ka savulaik krūtīs tikuši ievietoti gandrīz 2000 mililitru lieli silikona implanti, taču nu krūtis ir samazinātas: “Tagad ir diemžēl tikai 1300 mililitri.” Un viņa atspēko priekšstatus, ka ar tik lielām krūtīm sievietēm sportot ir milzīgs apgrūtinājums, ka nav iespējams skriet: “Es katru otro dienu nodarbojos ar vingrošanu.”

Un nav jau tā, ka meitene no Naudītes visu savu ķermeni uzlabojusi mākslīgi. Piemēram, dibens Viktorijai ir dabisks, vismaz viņa tā uzskata: “Tur ir ievietoti no mana vēdera paņemti tauki, un tas neskaitās, ka būtu ievietoti implanti. Tas skaitās dabiski!”