Slavenības
2020. gada 18. decembris, 05:58

Arnis Krauze pašizolācijā saņem uzslavas par īsta vīra darbu

Žurnāls "Kas Jauns"

Žurnālists Arnis Krauze, atklājot, ka viņu “no trases” TV ēterā noņēmusi nokļūšana pašizolācijā, aizvadītajā nedēļā parādīja, kā produktīvi pavadījis nedēļu laukos.

Arnis Krauze jau vairākus gadus teju visu brīvo laiku pavada prom no sabiedrības, savās lauku mājās Madonas novada Liezēres pagastā. Pie mājas novietotās videonovērošanas kameras regulāri fiksē dažādus meža dzīvniekus, kas drosmīgi soļo pie pašas mājas. Piemēram, nesen Arnis Krauze soctīklos lepojās, ka viņam izdevies piefiksēt pat graciozā lūša pastaigu.

Taču decembra sākumā harismātiskajam TV ziņu moderatoram nebija vaļas savvaļas zvēru vērošanai, jo viņš, atstājot Rīgu, bija apņēmības pilns sakopt savu piemājas teritoriju laukos.

Pēc paveiktā viņš sociālajos tīklos padalījās ar bildēm, kas atspoguļo viņa sparīgos pūliņus, kā arī vēstīja: “Pašizolācija tuvojas finišam. Diez vai citos apstākļos saņemtos nedēļu no vietas tīrīt savu lauku mežu no krūmiem un kritušiem kokiem.” Uzslavas un sajūsmināti komentāri sāka birt kā no pārpilnības raga, jo draugi un paziņas no sirds priecājās par Krauzes padarīto. “Arnīt, tu i lauva!!! Vienreizēji!” priecājas komponista Imanta Kalniņa sieva Agra Kalniņa.

“Mežmala tiešām iespaidīgi iztīrīta!” kolēģa veikumu novērtē žurnāliste Gunta Sloga. “Skaisti! Gan izcirstais, gan sacirstais!” priecājas kāda Instagram sekotāja. “Malacis! Kas var būt labāks par svaigu gaisu un darbu sev tik mīļā un skaistā vietā,” Krauzi paslavē vēl kāda sieviete.

“Nevajag pat sporta zāli. Arī nauda ietaupās. Daudz labumu!” rakstīts kādā no komentāriem. “Nu, gan! Malka pat pa toņiem sašķirota! Strādā, strādā un vēl kaimiņu tantītēm aizej palīgā! Tā ziņu lasīšana jau nav nekāda nopietna nodarbošanās,” sirsnīgi, taču neiztiekot bez “pavilkšanas uz zoba”, pierakstījusi Arņa kādreizējā kolēģe Ināra Makārova.