Seriāla "Amulets" aktrise sola meitu barot ar krūti līdz 6 gadu vecumam!
Aktrise Alisa Milano ir sašutusi par sabiedrības negatīvo reakciju par fotogrāfiju, kurā viņa redzama ar krūti barojam meitu. Dziedātājas Mailijas Sairusas plikumu publiska izrādīšana nevienu neuztrauc. Bet tas, ka bērns tiek barots ar krūti – nez kāpēc cilvēkiem nepatīk. Alisa to uzskata par liekulību.
Slavenības
2015. gada 10. septembris, 17:47

Seriāla "Amulets" aktrise sola meitu barot ar krūti līdz 6 gadu vecumam!

Jauns.lv

Atzīmējot meitas Elizabellas gada jubileju, seriāla „Amulets” („Charmed”) labā raganiņa aktrise Alisa Milano (42) sociālajos tīklos ievietojusi mīlīgu attēlu, kurā redzama ar krūti barojam pērn tikko dzimušo meitu.

Mīlīgajai fotogrāfijai Alisa Milano pierakstījusi vēl jo aizkustinošāku komentāru: „Daudz laimes dzimšanas dienā, mana skaistā Elizabella! Tu iemācīji, ka manai sirdij nav robežu. Tu esi manas dvēseles iztrūkstošais gabaliņš. Paldies, ka izvēlējies mani.”

Kopā ar vīru, talantu aģentu Deividu Bugliari, Alisa ģimenē audzina arī četrus gadus vecu dēlu Mailo.

Lepnā divu bērnu māmiņa atzinusi izdevumam „Entertainment Today”, ka cilvēki ir liekulīgi, kritizējot viņas publiskotās fotogrāfijas, kurās redzama ar krūti barojam bērnu. It īpaši jau mūsu laikmetā, kad televīzijā ir vērojams tik daudz kailuma, un katra otrā slavenība uzskata teju par pienākumu izlikt savu kailo augumu vispārējai apskatei.

„Man ir vienalga [ko runā citi],” norādījusi Alisa. „Es turpināšu barot Elizabellu ar krūti, varbūt pat līdz sešu gadu vecumam!”

Nesenajā MTV mūzikas video balvu vakarā skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa parādīja kailu krūti un sabiedrība par to daudz neuztraucās. Tieši tāpēc Alisa uzskata, ka tik atšķirīga reakcija par viņas fotogrāfiju ir „vājprātīga”.

„Nevienam nav iebildumu par viņas [Mailijas] kailajām krūtīm,” pamatoti skaišas Alisa. „Manuprāt, cilvēki jūtas daudz komfortablāk seksualizētot krūtis nekā redzot to, kādiem mērķiem daba tās devusi. Tās galvenokārt paredzētas cita cilvēka barošanai.”

„Kad tevi ir bērni, šī saiknei ir ļoti spēcīga. Tu skaties uz viņiem un domā – ‘Tad, redz, kāpēc es dzīvē tiku pāri visam.’”

Alisa „Instagram” blogā ievietojusi arī jaunāko savas atvases fotogrāfiju, parakstot ar vārdiem: „Mana lielā meita! Vienu gadu veca.”

Pirms nedēļas intervijā slavenību žurnālam „People” Milano atzinusies, ka labprāt laistu pasaulē vēl kādu mazuli, taču šāda rīcība varētu „izaicināt likteni”.

Aktrise jūtas svētīta, ka viņai doti divi bērni un prāto, ka Mailo un Elizabellai vairāk brālīšu un māsiņu tomēr nebūs.

„Es vēlētos vēl vienu bērnu, taču man ir 42 gadi un nākas uzdot sev jautājumu – vai būtu prātīgi izaicināt likteni? Man ir divi veselīgi bērni un abi nākuši pasaulē vēlu.”

Alisa gan neizslēdz iespēju, ka tuvāko sešu gadu laikā varētu adoptēt kādu bāreni.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press