Elija Gouldinga parāda iespaidīgus muskuļus. FOTO
Lai uzturētu augumu labā formā Elija ik dienu nodarbojas ar sportu. „Tik saviļņota paziņot, ka esmu nākamais Džeimss Bonds,” nesen pajokojusi dziedātāja, par kuru mēnešiem baumoja, ka tieši viņai visticamāk uzticēs sarakstīt tituldziesmu jaunākajai filmai par aģentu 007.
Slavenības
2015. gada 11. septembris, 05:39

Elija Gouldinga parāda iespaidīgus muskuļus. FOTO

Jauns.lv

„Es esmu nākamais Džiemss Bonds,” tā jokojot savu „Instagram” blogā ievietoto fotogrāfiju parakstījusi dziedātāja Elija Gouldinga (28).

Britu dziedātājai Elijai Gouldingai bija uzticēts tas gods sarakstīt tituldziesmu filmai „Greja piecdesmit nokrāsas”. Mēnešiem ilgi baumoja, ka iespējams, tieši Elija komponēs galveno dziesmu jaunākajai filmai par aģenta Džeimsa Bonda gaitām – „Spectre”. Tomēr nesen oficiāli apstiprināts, ka Džeimsa Bonda tituldziesmu sarakstīt uzticēts citam talantīgam mūziķim – uzlecošajai zvaigznei Semam Smitam (23).

Tikai dažas stundas pēc izziņotā tituldziesmas komponista vārda, Elija nolēma pajokot par tēmu un nebeidzamajām tenkām, publiskojot attēlu, kurā viņa izrāda visnotaļ iespaidīgus muskuļus. „Tik saviļņota paziņot, ka esmu nākamais Džeimss Bonds. Bučas,” zobgalīgi fotogrāfijas parakstā vēstīja Elija.

Attēlā Gouldinga redzama spoguļa priekšā, tērpusies sporta krūšturī un šortiņos. Vienā rokā dziedātāja tur mobilo tālruni „selfija” uzņemšanai, bet ar otru rāda, kādi viņai Bonda cienīgi roku muskuļi.

Lai uzturētu augumu labā formā Elija ik dienu nodarbojas ar sportu un labprāt piedalās pusmaratona skriešanā.

Elija ir dedzīga veselīga dzīvesveida atbalstītāja, viņa atzīst, ka vingrošana jau gadiem ilgi ieņem svarīgu vietu viņas dzīvē. „Treniņi ir daļa no manas dzīves,” viņa izteikusies intervijā žurnālam „Self”. „Sporta nodarbības man ir nepieciešamas katru dienu, jo tās iespaido manu noskaņojumu, manu fizisko formu un pat manu prātu, esot uz skatuves.”

Gouldinga teic, ka viņai tik ļoti patīk sports, ka būtu kļuvusi par fitnesa treneri, ja neizdotos karjera mūzikas jomā. „Man ir tāda sajūta, it kā Visums vai kādi Augstāki spēki man sacītu – tev vienmēr ir jācenšas būt tik labā fiziskajā formā, cik vien iespējams,” norāda mūziķe.

Elijas Gouldingas tituldziesma filmai „Greja piecdesmit nokrāsas” – „Love Me Like You Do”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press