foto: no "Instagram"
Liene Greifāne Maskavā tiek pie diploma - lepojas, ka guvusi nomināciju "Gada režisore"
Lienei diploms rokā, jātiecas uz nākamajām virsotnēm!
Slavenības
2020. gada 10. decembris, 13:59

Liene Greifāne Maskavā tiek pie diploma - lepojas, ka guvusi nomināciju "Gada režisore"

Jauns.lv

Latvijā reiz populārā dziedātāja Liene Greifāne, kas nu jau krietnu laiciņu kaimiņzemē Krievijā apgūst kinomākslas zinības, sociālās saziņas tīklā "Instagram" palepojusies ar iegūtu atzinību - 'Krievijas prēmija N°1" viņu nominējusi par gada režisori.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Paldies "Krievijas prēmijai N°1" par nomināciju "Gada režisors"," saviem vairāk nekā 40 tūkstošiem sekotāju Liene atrādījusi saņemto diplomu.

"Wow! Skaista! Un sveicu ar novērtējumu," Lieni paslavējusi pašmāju TV dīva Dagmāra Legante-Celmiņa.

Tāpat Liene padalījusies arī ar video, kurā redzama, izpildot dziesmu diplomu un balvu pasniegšanas ceremonijā. "Prēmija N°1", kā lasāms viņu interneta mājaslapā, tiek pasniegta "kompānijām, precēm un pakalpojumiem". Nominācijas ir vairākās kategorijās - gan "ēdieni un dzērieni", gan "šopings", gan "skaistums", "sports", "nekustamais īpašums", gan "tūrisms". Tā nu tur cita starpā tiek noteikts gan labākais skaistumsalons, gan labākais interneta velosipēdu veikals un labākais baltkrievu matraču veikals, gan labākais bērnudārzs un labākais suņu un kaķu barības veikals, gan labākā majonēze, pelmeņi un vafeļu ražotājs, gan labākais preparāts pret kuņģa dedzināšanu un labākais telšu izīrētājs.

Kā zināms, dziedātāja Liene Greifāne Krievijā apmeklē mākslas kino, teātra un TV režisora studijas prestižajā Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā. Liene jau četrus gadus dzīvo Maskavā, un, šķiet, viņa sāk iekarot Krievijas šovbiznesu – te viņa jau otro gadu piedalās TV šovā, te nupat filmējusies epizodiskā lomā seriālā "Bārmenis", tēlojot nevienu citu kā režisori. "Es esmu kino režisore, viss pārējais ir hobijs un lai nedaudz piepelnītos," martā žurnālam "Kas Jauns" klāstīja Liene, kas jau skatītāju vērtēšanai 2018. gadā nodeva savu pirmo īsfilmu "Kto Ya?".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās