Modele Bella Hadida apzvēr, ka ēd frī kartupeļus KATRU dienu
Modele Bella Hadida apgalvo, ka grilēts siers un frī kartupeļi ir viņas ikdiena. Šāda maltīte viņai esot pusdienās katru dienu.
Slavenības
2016. gada 16. decembris, 20:36

Modele Bella Hadida apzvēr, ka ēd frī kartupeļus KATRU dienu

Jauns.lv

Viņai piemīt apetīte kā koledžas futbola spēlētājām, taču figūra ir nevainojama, kā jau tas pienākas „Victoria`s Secret” modelei. Bella Hadida (20) apgalvo, ka pusdienās ēd grilētu sieru un frī kartupeļus. Turklāt katru dienu!

20 gadus vecā modele Bella Hadida vietnē „Snapchat” publiskojusi fotogrāfiju, kurā parāda savas pusdienas. Šis taukainais, lielā eļļas daudzumā gatavotais ēdiens nav modeles gadījuma našķis. Viņa apgalvo, ka tas esot pamatēdiens!

Lai visiem viss būtu skaidrs, Bella pie fotogrāfiajs pierakstījusi sekojošu teikumu: „Mana ikdienas maltīte!” Šo attēlu modele publiskojusi tikai dienu pirms kārtējās skates, kurā kā ierasts demonstrēja nevainojamu augumu.

Attēls uzņemts īso brīvdienu laikā Bahamu salās, kur modele bija devusies kopā ar savām draudzenēm modelēm.

Savā „Instagram” blogā Bella publiskojusi arī attēlus, kuros iepozē pludmalē tamborētā melnā bikini.

Hadida arī parādījusi portreta fotogrāfiju, kurā redzama slapjiem matiem un bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Bellai brīvdienās pievienojušās modeles Heilija Boldvina un Emīlija Ratažkovski.

Bella Hadida ir astoņdesmito gados populārās modeles Jolandas Fosteres (52) un multimiljonāra Mohameda Hadida (68) meita. Viņa ir supermodeles Džidži Hadidas (21) jaunākā māsa.

Bella Hadida ikdienā un modes skatē

Bella Hadida ir viena no „Victoria’s Secret” modelēm. Arī brīvdienās viņai patīk izradīt nevainojamo figūru miniatūros bikini un fotogrāfijas publiskot ...

gallery icon
23

Bella Hadida zīmola "Michael Kors" modes skatē

Modelei Bellai Hadidai gadījās piedzīvot neērtu misēkli Ņujorkas modes skatē, kad demonstrēja zīmola „Michael Kors” jaunākās kolekcijas tērpus. Augstpapēžu kurpēs ...

gallery icon
10

Modelei Bellai Hadidai Kannu kinofestivālā nedienas ar kleitu

19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādi ģērbusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana ...

gallery icon
23

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press