foto: AP/Scanpix
Goslings ada, Džolija krāj dunčus - kādi ir jocīgi interesantie slavenību hobiji
Taisons un viņa baloži.
Slavenības
2020. gada 9. decembris, 07:04

Goslings ada, Džolija krāj dunčus - kādi ir jocīgi interesantie slavenību hobiji

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Viņu darbs ir izklaidēt mūs, bet pašu izklaidei viņiem nākas meklēt citas nodarbes un hobijus. Šīm slavenībām bez būšanas starmešu gaismās ir arī citas intereses – dīvainas, bet aizraujošas.

Biškope Bejonsa

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon
27

Modes žurnālam "Vogue" mūziķe Bejonse atklājusi faktu, ko nezināja pat viņas kvēlākie daiļrades cienītāji: “Man ir divi īsti bišu stropi ar 80 000 bišu. Gadā izgatavojam simtiem medus burku.” Par biškopi viņa kļuvusi meitu Blū un Rumijas alerģiju dēļ, jo atvasēm medus noder ar savām ārstnieciskajām īpašībām.

Pits, di Kaprio un podniecība

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Pēc filmēšanās Kventina Tarantino lentē "Reiz Holivudā" tās galvenos varoņus Bredu Pitu un Leonardo di Kaprio esot satuvinājis kopīgs hobijs – podniecība. Tagad abi aktieri brīvo laiku pavadot Pita tēlniecības studijā.

Perija un slavenību mati

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon
11

Šķiet, ka mūziķes Keitijas Perijas apsēstība ir mati. Viņa pati ne tikai bieži maina matu krāsu un griezumu, bet arī kolekcionē citu apmatojumu. Prezentējot mūzikas albumu "Prism", fanu jautājumu un atbilžu sesijā Keitija pastāstīja: “Vienā no pirmajām reizēm, kad devos uz "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanu, man ģērbtuve bija jādala ar Mailiju Sairusu un Teilori Sviftu. Palūdzu katrai pa matu šķipsnai, apsēju ar bantīti un glabāju somā. Tas bija mans mazais noslēpums, totāli jocīgs, bet lielisks!”

Paukošanas meistars Vils Smits

foto: ZAK BRIAN/SIPA/ Vida Press
11 December 2007 - New York , NY - Tom Cruise and Will Smith at the premiere of "I Am Legend" held at the Theater at Madison Square Garden. Photo Credit: Brian Zak/Sipa Press /legend_bz.001/0712120540/0809021041

Aktieris Vils Smits ir paukošanas entuziasts un šajā nodarbē ievilinājis arī savus draugus aktieri Tomu Krūzu un bijušo futbolistu Deividu Bekhemu. “Tomam ir vesela trenēšanās telpa. Mums nav daudz brīvā laika, un šis ir veids, kā visi satiekamies. Tas ir jautri. Mēs vēlējāmies aktivitāti, kas ir izaicinoša, bet, kļūstot vecākiem, esam sākuši arī domāt par mierīgākiem hobijiem. Mums jāuzmana locītavas.”

Taisons un baloži

foto: AP/Scanpix
Taisons un viņa baloži.

Kā stāstīts bijušā boksera Maika Taisona dokumentālajā filmā "Taking on Tyson", viņa pirmā cīņa esot bijusi baloža dēļ, kuram kāds zēns kauslis bija norāvis galvu. Tagad bokseris ik gadu piedalās Kanādas baložu konkursos un cer, ka šis dīvainais sporta veids kļūs populārs arī jauniešu vidū.

Dunču kolekcionāre Džolija

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Nav skaidrs, vai daudzo neveiksmīgo attiecību dēļ, bet aktrise Andželīna Džolija esot aizrautīga dunču kolekcionāre. “Kad man bija 11 vai 12 gadu, mamma man nopirka vienu no pirmajiem ieročiem. Tagad arī es jau pāris esmu iegādājusies Medoksam. Aizvedu viņu uz īpašu veikalu, runājam par samurajiem un to, ka aizstāvēt citus ir cēli,” pastāstīja aktrise.

Adītājs Goslings

foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press
Ryan Gosling at the Hollywood Foreign Press Association press conference for "First Man" at the Kennedy Space Center on September 29, 2018 on Cape Canaveral, Florida. (Photo by Yoram Kahana/Shooting Star/Sipa USA) *** NO TABLOID PUBLICATIONS IN THE USA ***

Filmējoties komēdijā "Lars un meitene", aktieris Raiens Goslings esot iemācījies adīt, un šo nodarbošanos tagad sauc par savu vaļasprieku: “Ja man jāiztēlojas perfekta diena, tad tā būtu pavadīta adot. To darot, ir rezultāts, top jauka dāvana cilvēkiem, kuriem patīk dīvainas, kroplīgas šalles.”

Tarantino krāj galda spēles

Kventina Tarantino un Danielas Pikas kāzas

2018. gada 28. novembrī Losandželosā par precētu vīru kļuva režisors Kventins Tarantino - viņš par sievu apņēmis izraēliešu dziedātāju Danielu ...

gallery icon
11

“Sākumā izvēlējos kolekcionēt pusdienu kārbas, bet tas izrādījās par dārgu. Kas attiecas uz lellēm – ar tām tāpat nevar spēlēties, tās ir jāglabā oriģinālajos iepakojumos. Tāpēc sāku kolekcionēt galda spēles,” skaidrs, ka kinorežisora Kventina Tarantino mājas ballītēs neviens negarlaikojas!