"Biju ļoti jauna un ļoti naiva," - Andra Kiviča bijusī sieva Madara par precībām ar skandalozo muzikantu
Slavenības
2020. gada 3. decembris, 06:06

"Biju ļoti jauna un ļoti naiva," - Andra Kiviča bijusī sieva Madara par precībām ar skandalozo muzikantu

Paula Ivanova

Jauns.lv

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara, atminoties iepazīšanos ar šovbiznesa zvaigzni, saka – viņa par Andri nav zinājusi pilnīgi neko!

Aizvadītās svētdienas vakarā telekanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Sapņu ķērājas" Madara Kiviča, vaicāta, kas pamudinājis viņu uzsākt attiecības ar tik skandalozu mūziķi un vai bijusi cerība, ka viņas dēļ Andris mainīsies, atbildēja, ka iepriekš neko nav zinājusi nedz par pašu mūziķi, nedz viņa personību: “Man nebija domas, ka kāds mainīsies. Es nezināju par viņu pilnīgi neko. Viņš bija ļoti pārsteigts, ka tad, kad pateica savas grupas nosaukumu, es to tiešām nezināju. Es nelasīju žurnālus, es nezināju pat to, ka viņam ir bērns. Es zinu, ka tas var šķist neticami.”

Madara iepazīšanos ar Andri Kiviču atceras ar smaidu, piebilstot, ka, iespējams, bijusi pārāk naiva un aizņemta ar citām lietām. Tiesa, šī attiecību pieredze viņai likusi gūt skarbu mācību, un šobrīd uz savu nākamo partneri viņa neskatītos tik naivi. “Tagad noteikti visu google izskatītu cauri,” noteica Madara.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Madara bija Andra Kiviča trešā sieva, dāvājusi Andrim divus bērnus – meitas Keitiju un Kimu. Ar Madaru (tolaik Niperi) Kivičs apprecējās Visu mīlētāju dienā – 2012. gada 14. februārī. Kāzas notika itin lielā slepenībā, ja vien par slepenību varēja nosaukt jaunā pāra fotografēšanos pie Brīvības pieminekļa Rīgā. Tiesa gan, par Andra un Madaras precēšanos informēti tika vien viņu vistuvākie draugi, jo pat vecāki par laulāšanos bija atstāti neziņā.

Vaicāta, kādas bijušas viņas izjūtas laulības šķiršanas laikā, kad tika pievērsta pastiprināta sabiedrības uzmanība, Madara atklāti teica – šajā periodā tieši pret sevi vērstu kritiku dzirdējusi salīdzinoši maz un, ja tāda būtu, viņai nemaz nav bijis laika tajā klausīties. “Man sākās diezgan reāla dzīve ar divām meitām. Man bija jāsāk no jauna dzīvot,” šķiršanās laiku atminas Madara. Tāpat atzinās, ka komentārus internetā šajā laikā nav lasījusi un arī tuvākajiem draugiem lūgusi par šo tēmu viņai nesūtīt vēstules.

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon
30

“Šīs ir situācijas, kuras tev jāizdzīvo pašam,” raidījumā savu viedokli pauda Madara, drosmīgi sakot, ka notikušajā neko negribētu mainīt. “Godīgi sakot, es neko nemainītu. Es gan biju ļoti jauna un, var teikt, ļoti naiva, bet arī šobrīd esmu gana naiva. Tā, kā esmu darījusi, tā es arī darītu. Es nemainītu. Es nedomāju, ka esmu kļūdījusies, drīzāk domāju, ka man tas bija jāizdzīvo. Tas, protams, bija ļoti nežēlīgi un skarbi. It īpaši tas posms vēlāk. Bet uzskatu, ka man tas bija jāizdzīvo.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!