foto: Twitter
"Nav gribēta" atpakaļ Ņujorkā - Ivanka Trampa krīt nežēlīgos kritiķu nagos
Slavenības
2020. gada 1. decembris, 18:53

"Nav gribēta" atpakaļ Ņujorkā - Ivanka Trampa krīt nežēlīgos kritiķu nagos

Jauns.lv

Manhetenas ielās izlīmēti plakāti, kas vēsta, ka ASV prezidenta Donalda Trampa meita un līdzšinējā Baltā nama padomniece Ivanka Trampa "nav gribēta" atpakaļ Ņujorkā.

Plakāti izlīmēti vairākās pilsētas vietās. "Independent" vēsta, ka tos izveidojuši un salīmējuši komiķu duets Džeisons Selvigs un Davrams Stieflers. 

Plakātā redzama Trampas bilde, virs kuras ir uzraksts: "Nav gribēta". 

Zem fotogrāfijas aprakstītas Ivankas Trampas pazīmes, norādot, ka viņai ir viltus grezns akcents, blondi mati, kā arī viņa ir precējusies ar mītisko ļauno radījumu "Slendermenu". Ar to apzīmēts viņas vīrs Džareds Kušners. 

Iepriekš izskanēja, ka pēc Donalda Trampa prezidentūras beigām Ivanka ar vīru varētu atgriezties savā četru miljonu vērtajā Manhetenas mājoklī. 

Nesen viņas draudzene Džordžina Blumberga medijiem bija norādījusi, ka atgriezties Ņujorkā pēc darba tēva administrācijā varētu būt sociāli grūti. Visticamāk, viņa janvārī tomēr pārcelsies uz Floridu vai Ņūdžersiju. 

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa.

gallery icon
65

Pati Trampa sociālajos tīklos nekomentē izlīmētos plakātus, bet nesen mikroblogošanas vietnē "Twitter" viņa noliedza "New York Times" publicēto faktu par nodokļu atvieglojumiem, kas it kā esot sagādāti viņas sniegtajām konsultācijām Trampa administrācijā.