foto: Publicitātes
"Caur ērkšķiem uz..." dalībnieču nežēlastībā krīt Laura
TV
2020. gada 27. novembris, 08:55

"Caur ērkšķiem uz..." dalībnieču nežēlastībā krīt Laura

Jauns.lv

“Caur ērkšķiem uz...” jaunākā sērija “STV Pirmā!” skatītājus pārsteidza ar ekstrēmu pārgājienu mežā un sevis pārvarēšanu – dāmas meža vidū uzbūra īstu drāmu, jo nebija gatavas nakšņot tik neierastos apstākļos. Ja Kristīnei jau pati atrašanās mežā bija kā viens liels pārdzīvojums, jo iepriekš viņa reti izgājusi no mājas, tad Ginta neslēpa bailes no nakšņošanas ārā, bet Laurai lielākais izaicinājums bija uzturēšanās biezoknī kopā ar svešiem cilvēkiem, kuriem nākas pielāgoties.

Redzot dāmu satraukumu, talkā nāca šova vadītājs Jānis Bukums un visus aicināja uz sarunu, pēc kuras dalībnieki tomēr domas mainīja un bija gatavi neparastajam izaicinājumam. “Nebaidieties no neeksistējošām lietām. Šeit ir absolūtā brīvība. Šeit nav rītdienas, šeit nav vakardienas, šeit nav kredītu. Šeit nav nekā. Šeit ir absolūtākā gara un miesas brīvība,” dalībniekus centās iedrošināt Jānis, mudinot nakšņošanu mežā uztvert kā burvīgu piedzīvoju un no tā gūt neatkārtojamas emocijas, kuras nekur citur un nekādā citā veidā nav iespējams gūt. Turklāt bez alkohola un apreibinošām vielām.

Tāpat Bukums atklāti sacīja, ka sevis pārvarēšana palīdz atvērt arī jaunas durvis un iespējas: “Jūs to nejūtat, bet šobrīd jums noteikti maza kripatiņa klāt ir ticība sev un saviem spēkiem, kā arī jauns emocijas. Visa činkstēšana ir slinkuma dēļ, nevis tāpēc, ka nav iespēju. Mērķis ir viens - izzināt sevi, mēģināt sevi uzvarēt, lai sasniegtu jaunas virsotnes.”

Pēc pārbaudījumiem pilnās nakšņošanas rīts atnāca ar ziņu par izbalsošanu. Šoreiz to, kurš dosies mājup, noteica tikai un vienīgi paši dalībnieki - projektu pameta tas, kurš kolēģu balsojumā saņēma negatīvāko vērtējumu.

Jau pārgājiena laikā uzvirmoja asas nesaskaņas, kuru epicentrā nonāca Laura, un mežā piedzīvotais netika aizmirsts arī balsojumā. “Caur ērkšķiem uz...” ceturtās sezonas dalībnieki vienbalsīgi lēma, ka projektu ir laiks pamest Laurai – 28 gadus vecai sievietei no Jēkabpils, kura lieto apdullinošas vielas un nespēj iekļauties pieaugušo dzīvē. Uz projektu viņa bija nākusi, lai pārvarētu ar ģimeni saistītas psiholoģiskas traumas, atbrīvotos no atkarībām un kļūtu par interneta zvaigzni.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces Lauras dzīve šovā

TV projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces Lauras dzīve šovā.

gallery icon

Jaunajai dāmai tika pārmests, ka viņa nemākot komunicēt ar kolēģiem un vēlas kļūt līdere, ar viņu esot grūti sadzīvot un Laura spēlējot uz kamerām. Tāpat kolēģi sprieda, ka Laura jau šobrīd ļoti daudz ko pati sasniegusi un tālāka dalība projektā viņai vairs neesot nepieciešama.

Pieņemot balsojumu, Jānis Bukums Laurai vēlēja neatkāpties un doties tik uz priekšu. Bet Laura, uzrunājot kolēģus, sacīja, ka viņu rīcība ļoti daudz ko iemācījusi un atklājusi pašai par sevi. “Uz māju es paņemšu apziņu un sapratni, ka es varu un varu daudz vairāk!” pametot projektu, sacīja Laura.

foto: Publicitātes
Laura nu šovu pametusi.