Slavenības
2020. gada 21. novembris, 09:18

Ariela Vintere savai mājai pārdošanas cenu "neuzskrūvē"

Jauns.lv

Seriāla “Modern Family” aktrise Ariela Vintere par 2,8 miljoniem ASV dolāru pārdevusi modernu lauku stila māju Losandželosas piepilsētā un jau vietā iegādājusies citu, par to samaksājot 3,5 miljonus.

Ariela Vintere pārdod māju par 2,8 miljoniem dolāru

gallery icon
20

Aktrise Ariela Vintere nebija plānojusi ar mājas pārdošanas darījumu labi nopelnīt, kā to dara daudzas citas slavenības. Losandželosas piepilsētā Studiositijā esošo moderno lauku stila māju aktrise pārdevusi par 2,81 miljonu ASV dolāru.

Vintere šo māju iegādājās aptuveni pirms trīsarpus gadiem, par to samaksājot 2,7 miljonus ASV dolāru.

Ariela Vintere „Emmy 2017” balvu vakarā

Seriāla „Modern Family” aktrise Ariela Vintere „Emmy” balvu ceremoniju apmeklēja modes nama „Steven Khalil” tērpā. Viņu uz saviesīgo pasākumu pavadīja ...

gallery icon
18

Pēc mājas pārdošanas Vintere iegādājusies jaunu īpašumu. Arī tā ir modernā lauku stilā celtā ēka, taču nedaudz plašāka, turklāt netālu no pārdotās mājas.

Māja, ko aktrise pārdevusi, atrodas aiz augsta žoga un saimnieki tajā var justies droši no svešām acīm un ziņkārīgo skatieniem. Īpašums nodrošināts ar visaptverošu drošības sistēmu, to skaitā astoņām novērošanas kamerām.

Ariela Vintere pozē peldkostīmā

Reiz Ariela Vintere kautrējās par savām kuplajām krūtīm. Seriāla „Modern Family” kostīmu mākslinieki tās slēpa zem apjomīgiem džemperiem vai pat ...

gallery icon
20

Māja bija samērā nesen uzbūvēta, kad Ariela Vintere to nopirka. Tajā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 470 kvadrātmetrus.

No piemīlīgā iekšpagalma parādes durvis ved grandiozā divstāvu foajē, kam līdzās ir atvērtā stila plānojuma viesistaba un ēdamzāle. Dzīvojamā istabā ir elegants kamīns un uzmanību piesaistoši mūsdienīgi gaismas ķermeņi.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Iebūvētais vīna pudeļu uzglabāšanas skapis izklāts ar baltiem ķieģeļiem un savieno ēdamzāli ar plašo virtuvi, kurā mirdz marmora darba virsmas un balti “Shaker” stila skapīši. Iekārtas ir no nerūsējoša tērauda, bet izlietņu armatūra no misiņa.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Virtuvē ieturēts atvērtais plānojums un tā savienojas ar ēdamzāli un atpūtas telpu, kurā ir gaiši pelēka pulēta marmora kamīns, kas ierīkots pa vidu iebūvētajiem skapīšiem, un ir kā centrālais elements.

Savukārt stikla durvis ved ārā uz iekšpagalmu.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Pirmajā stāvā ir ierīkota spēļistaba, apartamenti viesiem, kā arī darba kabinets strādāšanai no mājām.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Augšstāvā ir otra spēļistaba ar biljarda galdu, kā arī guļamistabas un dekoratīvām flīzēm rotātas vannasistabas.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Saimnieku guļamistaba iekārtota mājas aizmugurējā pusē, lai nodrošinātu maksimālu privātumu. Tajā ir kamīns un divas atsevišķas garderobes telpas – viņam un viņai. Saimnieku ērtībām te līdzās ir ārkārtīgi plaša vannasistaba, kurā pat ievietots sarkans atpūtas krēsls, lai saimnieki varētu ērti ļauties dažnedažādām skaistumkopšanas procedūrām un sevi palutinātu. Vannasistabā ir gan vanna, gan duškabīne.

foto: Redfin / BACKGRID/ Vida Press

Tā kā māju no ziņkārīgo skatieniem slēpj biezs un augsts žogs, atpūta pagalmā ir absolūti netraucēta. Te ir ierīkota grila vieta, un pie mājas ir neliels peldbaseins un spa zona.

Arielas Vinteres jaunajā mājā ir 500 kvadrātmetru liela dzīvojamā platība. Tajā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Savukārt pie baseina ir neliels viesu namiņš, kurā arī ir sava privāta vannasistaba.

Arielas Vinteres dekoltē

Pēc 2015. gada vasarā veiktās krūšu samazināšanas operācijas 18 gadus vecā aktrise Ariela Vintere iecienījusi tērpus ar dziļiem dekoltē. Pirms ...

gallery icon
13