Slavenības
2020. gada 18. novembris, 07:53

Žanna Dubska neordināri ģērbjas vien uz pasākumiem - lai cilvēki pasmejas

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Stiliste, zinātņu doktore, modes eksperte un TV šovu dalībniece Žanna Dubska (61) ar savu jauneklīgo stilu un nerimstošo enerģiju neatstāj vienaldzīgus. Citi apbrīno šo personību, bet citi kritizē, ka Žanna savā vecumā uzvedas kā pusaudze. Viņa žurnālam "Kas Jauns" atklājusi patiesību par savu būtību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dubska prot dzīvot piesātināti, bet, kā atzīst pati, ir brīži, kad enerģija jāatjauno. To Žanna dara dažādos veidos: “Cilvēki uzskata, ka es laikam kaut ko lietoju, piemēram, alkoholu, bet patiesībā es dzīvoju ļoti veselīgu dzīvesveidu. Tāpēc manī arī ir šī enerģija! Ir trīs pamatprincipi, kurus ievēroju, lai sevi turētu labā formā, – kvalitatīvs miegs, veselīgs uzturs un laba atpūta.”

foto: Mārtiņš Ziders
Žannas tēlā katrs aksesuārs ir pārdomāts. Stiliste allaž, dodoties uz pasākumiem, ievēro pilnīgi visas dreskoda prasības, taču ar savu izdomu.

Viņa uzsver, ka ļoti ieklausās savā ķermenī un neļauj sevi “izsmelt” līdz enerģijas izsīkumam, bet gan laikus dodas to atjaunot. “Enerģija ir kā trauks, kas ir pilns vai jau tukšojas. Es neļauju savu enerģijas trauku līdz galam iztukšot. Laikus sajūtu vajadzību atjaunoties. Visspēcīgāk mani uzlādē būšana dabā. Vēja, saules, ūdens enerģija. Un dabā man ir vairākas spēka vietas. Mani ļoti uzlādē vietas, kur aug lieli koki, īpaši ozoli. Tāpat enerģiju saņemu ūdens tuvumā. Ļoti uzlādē ūdens peldes – ja nav iespējas peldēties dabiskā ūdenstilpē, tad eju vannā,” atklāj modes eksperte.

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon
31

Dubska allaž izcēlusies ar savu neordināro stilu – publiskos pasākumos viņu nevar nepamanīt. Viņa atklāj, ka patiesībā tā nebūt neesot uzdrīkstēšanās, bet gan humora izjūta. “Es ikdienā tā neģērbjos, daudzi man pat varētu paiet garām, jo neatpazītu. Neordināri ģērbjos vien uz pasākumiem, lai cilvēki pasmejas, lai pasmaida,” paskaidro stiliste.

Žanna gan saka – sava dzīvesstila un uzskatu dēļ beidzamajā laikā izjūt aizvien lielāku nošķirtību no savas paaudzes cilvēkiem. “Mani draugi, laikabiedri, šķiet, palikuši 20. gadsimtā. Es viņus arvien mazāk saprotu. Kopīga valoda veidojas ar jauniešiem, ar bērniem,” atzīst Dubska.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās