Slavenības
2020. gada 9. novembris, 10:10

Lelde Dreimane ar mīļoto pirms ārkārtas stāvokļa sarīko pikantu ballīti

Ieva Valtere

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane (30), kas par savām jaunajām attiecībām ar hokejistu Ēriku Ozollapu (33) runā piesardzīgi un reti, ļāvusies žilbinošai fotosesijai.

Pirmajā mirklī varētu šķist, ka Lelde un Ēriks atzīmē ASV prezidenta vēlēšanas vai ķer aiz astes vēl pēdējo ballēšanās iespēju, pirms valstī stājas spēkā ārkārtējā situācija un pulcēšanās ierobežojumi.

foto: no Leldes Dreimanes privātā arhīva (Uldis Stepanovs)

Tomēr, lai arī šie ir pietiekami un vērā ņemami iemesli, tie nebija vienīgie šādām izdarībām. Izrādās, jau kādu laiku Lelde savam draugam palīdz saimniekot viņam piederošā burgerrestorānā un šādi tika svinēta ēstuves divu gadu pastāvēšana. „Ēriks ilgus gadus dzīvoja Amerikā, kur spēlēja hokeju. Kad atgriezās Latvijā, viņam tik ļoti pietrūka amerikāņu burgeru, buffalo vistu spārniņu un pulled pork jeb plucinātās cūkgaļas, ka viņš atvēra savu barbekjū restorānu. Tad satikāmies mēs un "Munch BBQ" kļuva arī par manu kaislību,” sarunā Jauns.lv komentē Lelde, precizējot, ka šī nav bijusi nekāda atvadu ballīte, jo restorāns turpinās darboties, izsniedzot ēdienu līdzņemšanai.

foto: no Leldes Dreimanes privātā arhīva (Uldis Stepanovs)

„Tā kā restorānā viss ir par un ap ASV un dzimumdiena norisinājās vienā laikā ar prezidenta vēlēšanām, tad tam par godu uzrīkojām tieši šādu fotosesiju. Lai vai kā, esam optimistiski noskaņoti!” pauž Lelde.

Kā zināms, Lelde un Ēriks ir kopā gandrīz gadu, taču fakts par abu attiecībām gaismā nāca vien šopavasar, kad Lelde sāka atklāt detaļas par abu kopīgo ceļojumu uz Taizemi. Iepriekš Leldi trīs gadus saistīja attiecības ar Dailes teātra kolēģi aktieri Kasparu Zāli. Pēc šķiršanās viņa atzina, ka pieņēmusi lēmumu vairs nekomentēt savu privāto dzīvi, sakot, ka „laime mīl klusumu”.

Lelde Dreimane pandēmijas laikā iestrēgusi Taizemē

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane 2020. gada pavasarī pandēmijas laikā bija iestrēgusi Taizemē.

gallery icon