foto: Ekrānuzņēmums
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - pašmāju sieviešu stendaps, zviedru seriāls un aizraujoša šausmu filma
Neformālo komiķu apvienību "Sieviešu stendaps" 2015. gadā izveidoja dzejniece Inga Gaile.
TV
2020. gada 4. novembris, 16:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - pašmāju sieviešu stendaps, zviedru seriāls un aizraujoša šausmu filma

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet aizraujošu zviedru seriālu, spriedzes pilnu šausmu filmu un drosmīgu pašmāju dāmu uzstāšanos.

Kas sievietēm svarīgs

Par vīriešiem politikā, pandēmiju, snobiem provincē, par dzīvi kopumā un citām tēmām – stāvizrādē "Sieviešu stendaps. Pavasaris provincē."

foto: Ekrānuzņēmums
Neformālo komiķu apvienību "Sieviešu stendaps" 2015. gadā izveidoja dzejniece Inga Gaile.

Sieviešu stāvizrādi vada Inga Gaile, piedalās Džemma Sudraba, Lydia Oyeniyi, Una Rozenbauma un Aiva Birbele. Dalībnieces uzstājas ar stāstiem par pašām aktuālām tēmām, pēta, viņuprāt, svarīgāko un joko par to. Neformālo komiķu apvienību "Sieviešu stendaps" 2015. gadā izveidoja dzejniece Inga Gaile. Tajā sievietes piekopj feminisma propagandu, un cenšas to darīt šarmantā un sievišķīgā veidā. Stāvizrādi lūkojiet "Shortcut Films" un "Shortcut Premiere" latviešu valodā.

Hokejs un noslēpums

Zviedru seriāls "Bērtauna" ("Björnstad") stāsta par notikumiem kādā pilsētiņā un radīts pēc slavena zviedru rakstnieka Fredrīka Bakmana bestsellera motīviem.

Pīters kopā ar ģimeni atgriežas Bērtaunā, lai sāktu jaunu dzīvi un atjaunotu pilsētas hokeja komandu un tās nākotni. Bet komandu, kas Pīteram jāpārņem, nevar glābt, un Pīters pievēršas Bērtaunas jaunajam censonim Kevinam. Taču tad pilsētu satricina kāds nežēlīgs notikums...

Seriālu lūkojiet "Shortcut Films" zviedru valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Nekas nav perfekts

"Brīvdienu māja" ("The Rental") ir svaigs, spriedzes pilns un šausmu žanram uzticīgs meistardarbs, kurā režisora lomā debitē komēdijseriāla "Dakterīši" pēdējās sezonas zvaigzne Deivs Franko.

Vai esat kādreiz savam brīvdienu ceļojumam iznomājuši māju vietnē "Airbnb"? Divi jauni pāri dodas uz gleznainu māju okeāna krastā cerībā uz mirkli aizbēgt no ikdienas raizēm, bet jau pavisam drīz viņiem rodas aizdomas, ka šķietami perfektās brīvdienu mājas saimnieks viņus novēro video kamerās. Un viņu problēmas patiesībā tikai sākas. Iecerētais izbrauciens ieiet daudz draudīgākā gultnē, klajā nāk labi sargāti noslēpumi, un četri senie draugi cits citu atklāj pavisam jaunā gaismā. “Es labprāt turpinātu šo ceļu un uzņemtu vairāk šausmu filmu,” sacīja Deivs Franko. “Man jau ir ideja šīs filmas turpinājumam, ja man būs iespēja stāstu attīstīt.”

Spriedzes pilno šausmu filmu skatiet "Shortcut Premiere" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.