Šarlīze Terona adoptējusi otru bērnu. FOTO
Pēc pusgadu ilgušām pārrunām ASV adopcijas aģentūra ļāvusi aktrisei Šarlīzei Teronai adoptēt otru bērnu. Aizvadītajā mēnesī viņa kļuvusi par mammu meitenītei, kurai devusi vārdu Auguste.
Slavenības
2015. gada 20. septembrī, 17:17

Šarlīze Terona adoptējusi otru bērnu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Šarlīze Terona (40) pirms mēneša kopš kļuvusi par māmiņu otrajam bērnam. Aktrises adoptējam dēliņam Džeksonam (4) nu ir māsiņa. Terona adoptējusi meitenīti, kam devusi vārdu Auguste. Pirms pāris dienām aktrise pirmoreiz manīta sabiedrībā ar meitu.

Šarlīze Terona adoptējusi otru bērnu. FOTO...

Šarlīze Terona redzēta Losandželosas ielās ar nesen adoptēto mazulīti uz rokām. Bērnu aktrise bija ietinusi baltā mīkstā sedziņā un savīkstījusi tā, lai nevienam ziņkārīgam acu pārim neatklātos meitiņas seja. Kā arī tāpēc, lai bērnam netraucētu miegu sīkais lietus, kas tobrīd smidzināja lielpilsētā.

Pirmoreiz baumas par to, ka aktrise adoptējusi otru bērnu, parādījās vien aizvadītā mēneša beigās. Interneta portāls TMZ informē, ka Terona šoreiz adoptējusi afroamerikāņu meitenīti, kas viņai ļauts vien pēc sešus mēnešus ilgām pārrunām ar ASV adopcijas aģentūru.

Atgādināsim, ka 2012. gadā aktrise adoptēja puisīti Džeksonu no savas dzimtās Dienvidāfrikas.

Aktrise jau agrāk intervijās vaļsirdīgi atzinusi, ka sapņo par bērnu adopciju jau kopš bērnības. Žurnālam “Hello!” Šarlīze savulaik pastāstīja, ka, būdama maza meitenīte, viņa uzrakstījusi vēstuli: “Vai jūs, lūdzu, neaizvestu mani uz bāreņu namu, lai es varētu adoptēt mazuli?”

“Es vienmēr zināju, ka adoptēšu bērnu. Vienmēr,” intervijā norādījusi aktrise.

Vēl šā gada maijā Terona kādā no sarunām ar preses pārstāvjiem norādīja, ka ir “atvērta” vēl citiem bērniem, taču nedeva ne mazāko mājienu, ka jau aktīvi risina adopcijas jautājumus par nākamā mazuļa ienākšanu viņas ģimenē.

Jautāta, vai viņa gribētu vēl bērnus, Šarlīze norādīja: “Jā. Es ar to domāju, ka esmu atvērta jebkam savā dzīvē. Es nekad neesmu domājusi: ‘Ak, Dievs, nē tikai vienu!’ Es vienmēr esmu bijusi atvērta it visam, kas varētu notikt.”

Pirms četriem mēnešiem Terona atsauca saderināšanos ar 54 gadus veco aktieri Šonu Pennu, kuru pirms tam intervijās bija nodēvējusi par savu mūža mīlestību. Izdevums “Us Weekly” rakstīja, ka aktrise attiecības pārtraukusi īsi pēc šā gada maijā Eiropā kopīgi pavadītajām brīvdienām. Pāris bija kopā divus gadus.

Šarlīze Terona adoptējusi otru bērnu

Pēc pusgadu ilgušām pārrunām ASV adopcijas aģentūra ļāvusi aktrisei Šarlīzei Teronai adoptēt otru bērnu. 2015. gada augustā viņa kļuvusi par ...


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press