Slavenības
2020. gada 22. oktobris, 11:58

Brūsa Villisa vecākā meita Rūmera zaudējusi nevainību 18 gadu vecumā ar "vecāku vīrieti, kurš to izmantoja”

Jauns.lv

Aktrises Džadas Pinketas Smitas un viņas meitas Vilovas Smitas veidotajā “Facebook Watch” sarunu šovā “Red Table Talk Show” aktieru Demijas Mūras un Brūsa Villisa meita Rūmera Villisa atklājusi, kādos apstākļos zaudējusi nevainību un vai tas viņai bijis romantisks notikums.

foto: Red Table Talk/Facebook / BACKGR/ Vida Press
Rūmera Villisa sarunu šovā “Red Table Talk Show”.

Rūmera Villisa pastāstījusi, ka nevainību zaudējusi ar kādu gados vecāku vīrieti, kad pati bijusi 18 gadu veca. Par romantisku pieredzi viņa to noteikti nosaukt nevar. Rūmera esot “kaunējusies”, ka “to” vēl nav izdarījusi. Turklāt viņas pirmā pieredze bijusi ar gados vecāku vīrieti, kurš izmantojis situāciju, kad viņai nav bijusi iespēja pateikt “nē”.

foto: Red Table Talk/Facebook / BACKGR/ Vida Press
Rūmera Villisa viesos pie Džadas Pinketas Smitas un Vilovas Smitas sarunu šovā “Red Table Talk Show”.

Brūsa Villisa 32 gadus vecā meita sarunu šovā pastāstījusi, ka vīrietis nav pat pajautājis, vai viņa vēlas seksu.

Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu un vecāko meitu Rūmeru

gallery icon
5

“Es zaudēju nevainību 18 gadu vecumā,” stāsta Rūmera. “Mani tolaik vairāk satrauca kauns, ka es neesmu to vēl izdarījusi.”

foto: Shutterstock/ Vida Press
Rūmera Villisa ar sunīti un rīta kafiju Losandželosas ielās šā gada oktobrī.

“Tā nebija vardarbība un nebija izvarošana, taču es nedevu savu jāvārdu. Es nebiju sajūsmā par gaidāmo. Taču es arī nepateicu nē. Es tikai ļāvu tam notikt.”

Demija Mūra ar vecāko meitu Rūmeru Villisu

gallery icon
16

“Viņš neko nepavaicāja. Es domāju, te stājas spēkā vīrieša atbildība. ‘Nē’ nozīmē ‘nē’, bet ja nu tev nav iespējas pateikt ‘nē’?”

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Rūmera Villisa ar mammu Demiju Mūru.

Iepriekšējo reizi, kad Rūmera viesojās “Red Table Talk” sarunu šovā 2019. gadā, viņa uz to bija uzaicināta kopā ar mammu Demiju un māsu Talulu Villisu (26). Visas trīs dāmas diskutēja par mammas atgriešanos pie narkotiku lietošanas 2012. gadā.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Skauta, Talula un Rūmera Villisas.

“Bija sajūta, ka saule atkal ir norietējusi un iznācis monstrs,” tēlaini salīdzināja Talula.

Aizvadītajā mēnesī Rūmera piedalījās pikantā fotosesijā, kurā bija kaila un sasieta virvēm. Aktrise mākslas un pašizpausmes vārdā izaicināja “Instagram” kailuma noteikumus līdz to limitiem. Publiskojot fotogrāfijas savā oficiālajā mājaslapā Rūmera, kura ir Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita, tikpat kā neko neatstāj iztēlei.

Kādā no fotogrāfijām Rūmera stāv uz ceļiem un vienīgais, kas viņai ir mugurā, ir gari melni zābaki. Viņas rokas ir sasietas ar melnu virvi un stratēģiski novietotas tā, lai piesegtu intīmākās vietas.

Brūsa Villisa meita Rūmera dejo zem ūdens

Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita Rūmera Villisa ar labiem panākumiem piedalās TV šova „Dejo ar zvaigzni” amerikāņu versijā. ...

gallery icon
7