Viņu sita. Talantu šovu Astra atklāj savas dzīves drūmākos mirkļus
Vēl pirms dažiem gadiem Atra Dreimane cieta no depresijas un bija pamatīgi pieņēmusies svarā, bet tagad viņa ir atgriezusies dzīvē jaunā veidolā!
Slavenības
2015. gada 23. septembris, 12:40

Viņu sita. Talantu šovu Astra atklāj savas dzīves drūmākos mirkļus

Jauns.lv

Par šova “Talantu fabrika” laureātes, dziedātājas Astras Dreimanes (37) nedienām personiskajā dzīvē šovbiznesa aprindās runāja jau sen. Tagad viņa beidzot pati atzīstas, kāpēc gadus piecus bija pazudusi no sabiedrības.

Astra Dreimane bija viena no paša pirmā talantu šova “Talantu fabrika” dalībniecēm, bet pirms tam dziedāja grupā “Favorīts”, kā konkursā “Meklējam solisti” pārspēja pat pašu Mariju Naumovu.  TV šovā Astra bija vecākā no topošajām zvaigznēm - 25 gadīgā blondīne savu talantu demonstrēja kopā ar Donu, Lily, Zix (Zigmāru Liepiņu), Soho (Ingu Puhovu), Kasparu Zlidni, Jāni Poli jeb Jeremy, Chilly (Ilvu Šeškausku-Štālu), Eināra Repšes meitu Madaru Repši jeb Madeiru, Karlinu Vītoliņu, Flame jeb Ati Zviedri, Indrru un citiem.

Pēc dalības šovā Astra turpināja dziedātājas karjeru, viņa par  vadīja pasākumu aģentūru “A Stars Astra”, 2008. gadā piedalījās arī šovā “Koru kari”, dziedot Arņa Medņa vadītajā Rīgas korī. Taču tad viņas dzīve pilnībā sagruva – 2010. gadā viņa emocionāli sabrukusi un dzīvojusi teju izolācijā.

Iespējams, tas noticis tāpēc, ka vairākus gadus pirms tam viņa cietusi no vardarbības. “Jaunībā man bija ne pārāk skaista attiecību pieredze ar vīrieti no kriminālām aprindām, kas, visticamāk atstāja pēdas uz manu psihi. Tas bija ļoti smags periods, viņš nelaida mani vaļā. Darīja man pāri. Dzīvoju pastāvīgās bailēs. Lai tiktu ārā no mājas, līdu pāri sētai pie kaimiņa, slēpos mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa. Tolaik kritu uz ceļiem un lūdzos Dievam, lai Viņš mani no tā visa atpestī. Šis murgs turpinājās vairākus gadus,” žurnālam “Ieva” atklāj Astra Dreimane.

Pēc tam Astra iemīlējusies apsargā, ar kuru tikusies, lai sevi pasargātu no vardarbīgajām attiecībām. Taču arī jaunās attiecības beigušās ar krahu pēc nepilna gada. Tas, kā arī krīze šovbiznesā un pašas radošajā dzīvē  Astrai bijis tik liels emocionālais trieciens, ka viņa pilnībā noslēdzās, pārstāja par sevi rūpēties, pamatīgi pieņēmās svarā – viņa, lai ārstētos no depresijas un panikas lēkmēm, lietojusi medikamentus un svērusi pat 108 kilogramus! “Tādā tumsā es nodzīvoju piecus gadus,” atzīstas Astra, kura tagad jau ir atguvusies un atgriezusies normālā dzīvē.


Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva