Elina Nordegrena spiesta pārdot villu Floridā

gallery icon
14
Slavenības
2020. gada 29. septembris, 07:16

Taigera Vudsa bijušajai sievai Nordegrenai izdodas māju pārdot tikai pēc cenas krietnas samazināšanas

Jauns.lv

Golfera Taigera Vudsa (44) šķirtajai sievai Elinai Nordegrenai (40) izdevies grezno Floridas īpašumu pārdot tikai tad, kad viņa tā cenu samazinājusi gandrīz uz pusi. 50 miljonu ASV dolāru vietā villa pārdota par 28 miljoniem ASV dolāru.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Elina Nordegrena.

Elina Nordegrena šo grezno savrupnamu Floridā iegādājās par daļu naudas, ko saņēma no 100 miljonu ASV dolāru vērtās šķiršanās prāvas.

foto: DETROIT FREE PRESS/MCT/Sipa USA/ Vida Press
Elina Nordegrena un Taigers Vudss 2004. gadā.

Šī māja atrodas Palmbīčas ziemeļos, ASV. Zviedrijā dzimušajai blondīnei īpašumu izdevies pārdot vien divus gadus pēc tam, kad viņa to izlikusi nekustamo īpašumu tirgū. Sākotnēji Nordegena par māju prasīja 49,5 miljonus ASV dolāru. Bet tā kā par īpašumu intereses nebija, viņai nācās ļoti ievērojami samazināt summu.

Taigera mīļākās

gallery icon
11

Šajā īpašumā ir 11 guļamistabas un 18 vannasistabas, un ēka atrodas uz 0,56 ha zemes. Bijusī auklīte šo māju uzcēla īsi pēc tam, kas bija oficiāli šķirta viņas laulība ar neuzticīgo lauleni Taigeru Vudsu. Nordegrena nojauca uz šī zemes gabala iepriekš esošo māju un tās vietā uzcēla šo grezno villu. Mājas, no kuras paveras skats uz okeānu, kopējā dzīvojamā platība sasniedz 2400 kvadrātmetru.

Māja ir uzbūvēta pašā liedagā. Tajā ir mājas kinozāle, liels vīna pagrabs un sporta zāle. Plašajā saimnieku guļamistabā ir atsevišķāka vannasistaba viņam un viņai, istaba-garderobe, trīs kamīni un savs privāts balkons, no kura vērot saulrietus pār Atlantijas okeānu.

Golfera Taigera Vuda mīļākās pikantās pludmales bildes

gallery icon
23

Vairākām no viesu guļamistabām arī ir savas privātas en-suite vannasistabas ar tām līdzās esošiem istabām-garderobēm.

Dzīvojamajā zonā ir plaša viesistaba un ēdamzāle ar skatu uz okeānu. Savukārt greznās kāpnes izgaismo “Swarovski” kristālu lustra, kas sniedzas trīs stāvos.

Policisti aiztur golferi Taigeru Vudsu

gallery icon
8

Pie mājas ir baseins ar slīdkalniņu un spa zonu, kā arī atpūtas zona. Ir arī neliels basketbola laukums.

Uz īpašumam piederošās zemes uzcelts arī viesu namiņš ar diviem divistabu dzīvokļiem.

Elina Nordegena un Taigers Vudss apprecējās 2004. gadā, viņiem ir divi kopīgi bērni – Sema (13) un Čārlijs (11). Pāris izšķīrās 2010. gadā, kad atklājās Vudsa neskaitāmās dēkas ar citām sievietēm.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Pērn oktobrī Elina kļuva par māmiņu savam trešajam bērniņam. Viņa tēvs ir Elinas draugs bijušais NFL spēlētājs Džordans Kamerons.