Slavenības
2020. gada 17. septembris, 06:31

Repere Cardi B pieprasa šķiršanos; šajā laulībā bijis “pārāk daudz drāmas”

Jauns.lv

Amerikāņu repere Cardi B (27) iesniegusi laulības šķiršanu no vīra repera Offset (28), ar kuru apprecējās 2017. gadā. Abi ir divus gadus vecas meitas vecāki.

Cardi B un Offset

gallery icon

Cardi B intervijā glancētajam žurnālam “Elle” jau pirms vairākiem mēnešiem deva mājienu, ka viņu laulība ir uz iziršanas robežas.

27 gadus vecā repere, kuras īstais vārds ir Belkalisa Marlenisa Almanzara, otrdien tiesā iesniegusi dokumentus, lūdzot šķirt viņas laulību no vīra Offset, kura īstais vārds ir Kiari Kendrels Sepuss.

Aizvadītā gada septembrī sarunā ar žurnāla “Elle” reportieri mūziķe lika manīt, ka viņas laulībā iezagusies spriedze. Toreiz sarunā viņa izteicās, ka attiecībās esot “pārāk daudz drāmas”. Cardi B gan apliecināja, ka laulība nav zaudējusi “kaisli” un “uzticību”.

Repere Cardi B

gallery icon

“Par mums ar vīru vienmēr klīst visdažādākās baumas, un man reizēm šķiet, ka cilvēki sāk tenkot tikai tāpēc, ka vēlas man salauzt sirdi,” toreiz izteicās repere.

“Viņi vēlas mani sāpināt. Es zinu, ka manās attiecībās ir daudz drāmas un visa pārējā. Taču tajās ir arī daudz mīlestības, tajās ir daudz kaisles, tajās ir daudz uzticības, tajās ir daudz draudzības. Mēs vienmēr esam pret visu pasauli.”

foto: NYP/BLM / BACKGRID/ Vida Press
Cardi B ar meitu Kultūru šā gada jūnijā.

Cardi B un Offset šķiršanās lietas izskatīšana noteikta šā gada 4. novembrī. Repere vēlas pilnas aizbildnības tiesības pār abu kopīgo divus gadus veco meitu Kultūru Kiari Sepusu.

Abi apprecējās 2017. gada septembrī slepenā ceremonijā. Par to, ka ir precēts pāris, viņi plašākai sabiedrībai atklāja vien nākamajā gadā.

Offset vairākkārt ir vainots krāpšanā. 2018. gada decembrī Cardi B vēlējusies šķirties, taču Offset izlūdzies dot viņam otru iespēju. Viņš esot teicis: “Man ir tikai viena dzimšanas dienas vēlēšanās un tā ir atgūt savu sievu, Cardi.”

“Mēs šobrīd daudz ko pārdzīvojam, daudz kas tiek apspriests medijos. Es vēlos tev atvainoties, Cardi. Es tevi apkaunoju. Es padarīju tevi traku.” Viņš arī atvainojies par “piedalīšanos aktivitātē, kādā nevajadzēja piedalīties”.

Pāris nolēma dot attiecībām otru iespēju, taču nu viss ir beidzies uz visiem laikiem. Pagaidām gan nav sekojis publisks paziņojums par šķiršanos no abu reperu puses.

Tēmas