foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - mistērija Dienvidpolā un jauns pašmāju kriminālseriāls
TV
2020. gada 16. septembris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - mistērija Dienvidpolā un jauns pašmāju kriminālseriāls

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet aizraujošu seriālu "Galva" un pašmāju jauno kriminālkomēdiju "Atriebējas".

Mistērija Dienvidpolā

Spāņu trilleris "Galva" ("The Head") stāsta par mistiskiem notikumiem Antarktikā.

Uz Dienvidpola pienāk ziema. Drīzumā saule uz sešiem mēnešiem pazudīs. Neliela komanda paliks Antarktikas pētījumu stacijā Polaris VI, lai slavenā biologa Artūra Vildes pakļautībā turpinātu novatoriskos pētījumus, kuriem ir izšķiroša loma cīņā pret klimata izmaiņām. Bet, iestājoties pavasarim, vasaras komandieris Johans Bergs atgriežas stacijā, lai atrastu visu komandu – vai nu mirušu, vai bezvēsts pazudušu.

Aizraujošo trilleri lūkojiet "Shortcut Films" angļu un latviešu valodā.

Atriebējas dodas atriebties

Beidzot uz ekrāniem pašmāju seriāls "Atriebējas" – režisora Andra Miziša veidota kriminālkomēdija.

Lai arī bijusī izmeklētāja Frīda no smago noziegumu izmeklēšanas pārvaldes un bijusī sekretāre Monta ir pēc rakstura pavisam pretēji cilvēki, viņas vieno kopējs aizvainojums uz vīriešiem. Un tam ir pamatots iemesls, jo jau pirmajā satikšanās brīdī viņām seko sērijveida slepkava, vīriešu dēļ viņas abas zaudē darbu un visam pāri – abas atstāj viņu dzīves vīrieši. Šī notikumu ķēde liek viņām pieņemt lēmumu izveidot privātdetektīvu biroju, kas atbalstītu arī citas nelaimīgas sievietes, kuras vēlas atriebties saviem neuzticīgajiem kungiem.

Filmas "Atriebējas" aizkadru foto

Ieskats latviešu kriminālkomēdijas "Atriebējas" aizkadros.

gallery icon
25

Kriminālkomēdijā "Atriebējas" galvenās varones atveidos Santa Didžus, kas atzīst, ka šis ir viens no retajiem seriāliem ar pašas piedalīšanos, kuru viņa spējusi skatīties, kā arī Anete Krasovska. Viņu stāsts savīsies ar Pāvela Griškova un Mārtiņa Upenieka atveidoto varoņu likteņiem. “Varbūt mēs neesam paši labākie izmeklētāji pasaulē, bet pavisam noteikti sirsnīgākie. Ceru, ka to sajutīs arī skatītāji,” atzīst aktieris Mārtiņš Upenieks.

Kriminālseriāla "Atriebējas" varoņi

Kriminālseriāla "Atriebējas" varoņi.

gallery icon
31

Seriāla visas sērijas skatiet no 17. septembra "Shortcut Films" latviešu valodā.

Sports labākajā 4K kvalitātē

"Helio iTV" skatītājiem pieejams viens no populārākajiem sporta kanāliem pasaulē "Eurosport 4K", kurā baudīt augsta līmeņa sporta notikumu tiešraides Ultra HD kvalitātē!

foto: Publicitātes

Tajā tiek pārraidīti nozīmīgākie Eiropas un pasaules sporta notikumi. Šajā sezonā skatītāji varēs vērot "US Open" un "French Open" tenisa turnīrus, "Tour de France" velosacensības, Pasaules kausu biatlonā, daiļslidošanu, snūkeru un daudzus citus sporta veidus. Kanālam pieejams septiņu dienu arhīvs, ieraksts, pauzes un attīšanas funkcijas. "Eurosport 4K" būs pieejams "Helio iTV" skatītājiem, kuriem ir 4K dekoderis, un to varēs atrast ar kanāla numuru 403.