foto: Ron Sachs/Pool/Sipa/ Vida Press
"Mišela, es mīlu tevi, bet tu kļūdies!" Obamas kundze saceļ diskusiju vētru sociālajos tīklos, paužot savu viedokli par "Tinder"
ASV eksprezidents Baraks Obama ar sievu Mišelu.
Slavenības
2020. gada 11. septembris, 05:01

"Mišela, es mīlu tevi, bet tu kļūdies!" Obamas kundze saceļ diskusiju vētru sociālajos tīklos, paužot savu viedokli par "Tinder"

Jauns.lv

Sociālajos tīklos diskusiju vētru sacēlusi Amerikas Savienoto Valstu eksprezidenta Baraka Obama sieva Mišela (56). Viņa savā podkāstā tērzējusi ar komiķi Konanu O’Braienu, kurā likusi noprast savu viedokli, ka tādās iepazīšanās vietnēs kā “Tinder” nevar iepazīties ilgtermiņa attiecībām.

Viņa norādījusi, ka pirms attiecību izveidošanas cilvēkiem esot jāredz potenciālais partneris dažādās situācijās. “Nav tādu burvju paņēmienu, kā izveidot ilgtermiņa attiecības. Ir jabūt godīgam, jāizrāda sava vēlme satikties un būt kopā ar konkrēto cilvēku, ir jāsatiekas un tad jāskatās, kur tas viss ved,” norādījusi Obama, piebilstot, ka “Tinder” gan neiederoties, ja grib izveidot ilgtermiņa attiecības.

Iespējams, ka ar to viņa bija domājusi, ka, piekopjot tādu dzīvesstilu, kurā bieži tiek mainīti partneri randiņiem, nevar izveidot ilgtermiņa attiecības. Ļaudis gan teikto iztulkojuši burtiski, uztverot, ka, viņasprāt, vietnē “Tinder” nav iespējams atrast cilvēku, ar kuru izveidot ilgtermiņa attiecības. Tas izraisījis neiedomājami lielu diskusiju mikroblogošanas vietnē “Twitter”. Pāri viens pēc otra dalās ar saviem veiksmīgajiem “Tinder” iepazīšanās stāstiem, oponējot eksprezidenta sievas viedoklim. Diskusija jau izpelnījusies vairāk nekā 4 500 komentāru. Daudzi tieši "Tinder" esot satikuši savu otru pusīti un kopā izveidojuši pat ģimenes. 

  • "Es satiku savu vīrieti "Tinder", esam kopā gadu," norāda kāda "Twitter" lietotāja, piebilstot, ka ciena Mišelu, bet viņa esot apprecējusies vēl pirms "Tinder" eksistēja.
  • "Mišela, mīlu tevi, bet ir pagājis pusotrs gads, kopš esam kopā. Nedomāju, ka viņš kaut kur ies."
  • "Satiku "Tinder". Divi spēcīgi gadi. Mans vislabākais!"
  • ""Tinder" var būt labs!"
  • "Mišela, es mīlu tevi, bet tu kļūdies! Mēs iepazināmies "Tinder" un esam kopā gandrīz četrus gadus, mums ir divi bērni."
  • "Ignorējiet Tindera nīdējus, dāmas. Man ar manu Tindera vīru iet labi. " 
  • "Mišela! Nu beidz. Iepazīsties ar Marku, mans mīļākais vīrietis, kuru jebkad esmu satikusi! Bez Tindera man nebūtu Marka. Tāpēc paldies Tinderim." 
  • "Jūtos tā, ka man ir jāiekomentē. Mēs Tinderī iepazināmies 2016. gadā, esam kopā četrus gadus - divus no tiem precējušies. Mīlestību noteikti var atrast dažādos veidos. "
  • "Mans vīrs un es - iepazināmies Tinderī."
  • "Satiku savu vīru Tinderī, esam kopā trīs gadus. Mums ir 7 mēnešus veca meitiņa."

Jāpiebilst, ka Obamu pāris nesen nosvinēja 28. kāzu gadadienu.

Mišela un Baraks Obamas: laimīgi precējušies kopš 1992. gada

gallery icon
39