Slavenības
2020. gada 9. septembris, 10:55

Britu TV zvaigzne Pīrss Morgans uzskata, ka Harijam un Meganai ir jāatņem Saseksas hercogu tituls

Jauns.lv

Britu TV rīta programmas „Good Morning Britain” vadītājs Pīrss Morgans (55) salīdzinājis prinča Harija un Meganas Mārklas situāciju ar laulības šķiršanu. Žurnālists uzskata, ka hercoga un hercogienes tituli viņiem ir jāatņem, ja reiz abi izvēlējušies aiziet no karaliskās ģimenes. Pretējā gadījumā tas izskatoties pēc šķirta pāra, kas vēlas ik nedēļu ieskriet mājās pie bijušā laulātā. Tas nekur nederot.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

Pīrss Morgans aicinājis atbrīvot Hariju un Meganu no Saseksas hercoga un hercogienes tituliem, lai viņu „šķiršanās” no Lielbritānijas būtu pilnībā pabeigta.

Pīrss Morgans ar sievu Sēliju Voldenu

gallery icon

Vārdos tiešais žurnālists komentējis arī jaunākās ziņas par to, ka bijušais karaļpāris atmaksājis 2,4 miljonus sterliņu mārciņu, kas iztērēti par Frogmoras kotedžas renovācijas un labiekārtošanas darbiem pēc tam, kad noslēdzis 112 miljonu mega līgumu ar kompāniju „Netflix”. Morgans norādījis, ka tas esot „solis pareizajā virzienā”.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon

„Patīkami redzēt, ka Harijs un Megana atmaksājuši rēķinu par Frogmoras kotedžu,” viņš atzinis. „Manuprāt, tas ir vēl viens solis šķiršanās virzienā.”

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

„Viņi saņēmuši daudz naudas no „Netflix”, vai ne tā?” – piebildusi Pīrsa Morgana TV kolēģe Sūzena Rīda.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon

„Ieguvēji ir „Netflix”,” atcirta Morgans. „Ja viņi patiešām vēlas būt neatkarīgi, un šķiet, ka vēlas. Viņi vēlas dzīvot Holivudā vai Santabarbarā un vēlas taisīt filmas vai TV šovus un likt mums justies jauki un pūkaini par to visu, lai tā būtu.”

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

„Es tikai nedomāju – kā Saseksas iedzīvotājs, kāds esmu visu savu mūžu – es nedomāju, ka viņiem vajadzētu atļaut paturēt Saseksas hercoga un hercogienes titulus.”

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

„Pirmkārt – viņi nekad nebrauc uz Saseksu. Otrkārt – ja viņi patiešām vēlas pamest karalisko ģimeni, kāpēc vispār gribēt titulus?”

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon

„Izņemot to, ka tituli ir pievilcīgi darījuma partneriem.”

Sūzena Rīda gan to apšaubījusi, minot, ka darījuma partneriem interesanti esot viņi paši kā personības, nevis viņu tituli.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon

„Viņi varētu iztikt un gūt panākumus arī bez saviem karaliskajiem tituliem,” ir pārliecināta Sūzena.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Pīrss Morgans un Sūzena Rīda.

„Tu domā, ja viņš nebūtu princis Harijs un viņa Megana no seriāla „Suits”, „Netflix” viņiem dotu 100 miljonus sterliņu mārciņu?” – Morgans bija nepielūdzams.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon

„Šo situāciju [ar paturētiem tituliem] var pielīdzināt laulības šķiršanai un teikt – „Es vēlos šķirties, bet iegriezīšos mājās ik nedēļu”. Tā tas nedarbojas.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon