Slavenības
2020. gada 23. augusts, 07:50

Dziedātāja Evija Sloka pēc šķiršanās Amerikā atradusi jaunu mīlestību

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kantri grupas "Klaidonis" solista Māra Slokas meita dziedātāja Evija Sloka pēc šķiršanās no vīra amerikāņa Frančesko Rea nu atkal ir iemīlējusies. Viņa žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi par dzīvi Amerikā un jauno mīlestību Niku, kura dēļ atmetusi domas par atgriešanos dzimtenē.

Uz ASV pirms vairāk nekā pieciem gadiem Sloka pārcēlās mīlas dēļ – mācoties Anglijā, iepazinās ar itāļu izcelsmes amerikāņu puisi Frančesko Rea, kas vēlējās atgriezties dzimtajā Amerikā un ņēma līdzi savu jauniegūto draudzeni. ASV pāris nosvinēja kāzas, un Evija savu dzīvi iekārtoja tur. Evija Amerikā bērniem mācīja mūziku, dziedāt, klavieres un vijoles spēli. Negaidīti, bet pirms pāris gadiem Evija paziņoja – laulība tomēr izjukusi. Tagad viņa žurnālam "Kas Jauns" stāsta par jauno dzīves posmu – pēc šķiršanās.

“Es Amerikā šo gadu laikā esmu iedzīvojusies. Diezgan raibi man gājis, īpaši beidzamais pusotrs gads manā dzīvē bijis daudzu pārmaiņu pilns. Šajā laikā pārvācos piecas reizes, tam visam pa vidu gandrīz sakrāmēju mantas un atbraucu atpakaļ uz Latviju. Tomēr šajā gadā notikušas pārmaiņas manā privātajā dzīvē, jo esmu satikusi puisi un uzsākusi ar viņu kopdzīvi,” par dzīves pagriezieniem Amerikā stāsta Evija.

Viņa atklāj, kā iepazinusies ar mīļoto. “Pārvācos uz jaunu pilsētu pēc dzīves Ņujorkā. Tur nevienu nepazinu. Izdomāju pastrādāt vietējā kafijas veikalā, lai iegūtu jaunus draugus. Tad arī iepazinos ar Niku – viņš tur reizēm atnāca pēc kafijas un diezgan ātri uzaicināja uz randiņu,” par iepazīšanos ar tagadējo mīļoto – Niku Valeriusu – stāsta Evija.

Dziedātāja saka: pandēmijas dēļ ierobežoti viņas plāni radošajā darbībā, arī uz dzimteni atbraukt nesanāk. “Uz Latviju gribēju braukt tieši martā, bet akurāt pirms biļešu pirkšanas visas robežas tika aiztaisītas ciet. Tagad plānoju lidot augustā, jo mani, cik zinu, kā latvieti jau vajadzētu ielaist dzimtenē, bet ir traki – tiek atcelti lidojumi un liekas, ka katru dienu informācija var mainīties. Es jau trīs reizes nomainīju avio biļetes,” stāsta Evija.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!