foto: Publicitātes
Evija Sloka par šķiršanos no vīra paziņo ar dziesmu
Mūzika
2018. gada 7. novembris, 11:45

Evija Sloka par šķiršanos no vīra paziņo ar dziesmu

Jauns.lv

Jaunu dziesmu “Mainīgs vējš” izdevusi dziedātāja Evija Sloka, tādējādi arī paziņojot par jaunumiem savā privātajā dzīvē - viņa izšķīrusies no vīra.

“Es domāju, ka dziesmai “Mainīgs vējš” ļoti labi piestāv kalnu gali, jo dzīvē taču vienmēr viss plūst un mainās, un kalni ir kā punkts, kur var apstāties un sekot līdzi pareizajam vējam. Es uz kalniem dodos tad, kad man viss dzīvē apgriezies kājām gaisā, kā šai periodā, kad esmu izšķīrusies no sava vīra," saka Sloka, piebilstot: "Kalni dziedē un ļauj apkopot domas jaunajam dzīves posmam..."

Rit jau ceturtais gads, kad Evijas Slokas ikdiena paiet Amerikā, kur māksliniece ir mūzikas privātskolotāja bērniem. Evija Amerikā bērniem māca mūziku, dziedāt, klavierspēli un vijoles spēli. Paralēli māksliniece cītīgi strādā pie latviešu šūpuļdziesmu albuma, kas klajā nāks nākamgad.

Uz ASV savulaik Sloka pārcēlas mīlas dēļ - mācoties Anglijā, iepazinās ar itāliešu izcelsmes amerikāņu puisi Frančesko Rea, kas vēlējās atgriezties dzimtajā Amerikā un ņēma līdz savu jauniegūto draudzeni.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Evija un Frančesko savulaik iepazinās Anglijā.

ASV pāris nosvinēja kāzas, bet nu, izrādās, - laulība izjukusi.

Tā nu pārmaiņas dzīvē novedušas pie jauniem muzikāliem pārdzīvojumiem, kas rezultējušies dziesmā.

Dziesmas “Mainīgs vējš” komponists, teksta autors un basists ir talantīgais Ingars Viļums no latviešiem tik labi pazīstamās grupas “Prāta vētra”. Dziesmas aranžējums pieder Ingaram Viļumam, Lotaram Lodziņam un Jānim Kalvem. Miksējuši un masterējuši – Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no "Labo ierakstu studijas".