Boksera Kļičko draudzene cietusi no pēcdzemdību depresijas
Vladimira Kļičko līgava Heidena Penetjēra uzskata, ka par pēcdzemdību depresiju ir jārunā daudz vairāk, jo sabiedrība aizvien šo kaiti neuztver pārāk nopietni. Sievietei šajā laikā ir nepieciešams atbalsts.
Slavenības

Boksera Kļičko draudzene cietusi no pēcdzemdību depresijas

Jauns.lv

„Jūs tādas neesat vienas,” pēc pārciestās pēcdzemdību depresijas, atzinusi seriāla „Heroes” aktrise un boksera Vladimira Kļičko (39) draudzene Heidena Penetjēra (26).

Boksera Kļičko draudzene cietusi no pēcdzemdību de...

Aizvadītā gada decembrī aktrise Heidena Penetjēra un bokseris Vladimirs Kļičko kļuva par vecākiem savam pirmajam mazulim. Pasaulē nāca pāra meitiņa Kaija Jevdokija Kļičko. Slavenību žurnālam „Us Weekly” jaunā māmiņa atzinusi, ka ļoti labi saprot tās sievietes, kuras nomāc pēcdzemdību depresija. Arī viņa pati no tās cietusi. „Man bija pēcdzemdību depresijas lēkmes. Dāmas, jūs neesam vienas vai trakas!” – norāda aktrise.

Heidenai ļoti palīdzējusi mīļotā vīrieša klātbūtne, kā arī labākā draudzene. „Neko īpaši neplānojot, mums ar draudzeni bērni piedzima ar pusgada intervālu. Tas bija kā sapņa piepildījums,” stāsta aktrise.

TV šovā „Live! with Kelly and Michael” aktrise atkārtoti centusies uzmundrināt citas sievietes, norādot, ka šī ir kaite, kas pāriet: „Es to labi saprotu. No pēcdzemdību depresijas cieš ļoti daudzas sievietes. Ja kāds piesauc pēcdzemdību depresiju, jūs uzreiz padomājat – ‘Ā, tā ir sajūta, kad izjūtu nepatiku pret savu bērnu un gribu viņu savainot vai sāpināt’. Mani pašu šāda sajūta nepiemeklēja, taču citām sievietes tāda mēdz būt.”

Aizvadītā gada decembrī Penetjēra un Kļičko kļuva par vecākiem meitiņai Kaijai Jevdokijai.
Aizvadītā gada decembrī Penetjēra un Kļičko kļuva par vecākiem meitiņai Kaijai Jevdokijai.

„Jūs pat iedomāties nevarat, cik plašs ir negatīvo sajūtu spektrs, ko var nākties pieredzēt. Par to noteikti ir jārunā. Sievietēm jāzina, ka viņas nav vienas, ka to var izārstēt.”

Heidena norāda, ka cilvēki joprojām vieglprātīgi izturas pret šo kaiti, taču sievietēm ir vajadzīgs atbalsts. „Pastāv daudz maldīgu pieņēmumu. Aizvien ir daudz cilvēku, kas uzskata, ka tā nav patiesība, ka sievietes to izdomā savā prātā jeb pie vainas ir hormoni. Viņi šo kaiti noliedz. Taču šīs sajūtas ir absolūti nekontrolējamas. Ir sāpīgi un ir bailīgi, un sievietēm ir nepieciešams spēcīgs atbalsts.”

„Sievietes ir pārsteidzošas. Mēs spējam paveikt to, ko uz planētas nevar neviens vīrietis. Mēs savā ķermenī spējam izaudzēt jaunu cilvēciņu.”

Bokseris Vladimirs Kļičko pirmoreiz iziet ielās ar jaundzimušo meitu

Ukraiņu smagsvara bokseris Vladimirs Kļičko ar līgavu aktrisi Heidenu Penetjēru un trīs mēnešus veco meitiņu Kaiju Jevdokiju Kļičko pirmoreiz nofotografēti ...

Aktrise Heidena Penetjēra astotajā grūtniecības mēnesī

Seriāla „Heroes” aktrise Heidena Penetjēra astotajā grūtniecības mēnesī kopā ar draudzenēm devusies nelielā atpūtā uz Havaju salām.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press