Slavenības
2020. gada 3. jūlijs, 06:22

Jaunā māmiņa Kristīne Nevarauska mācās apvienot ģimenes dzīvi ar aktrises darbu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Talantīgā Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska (39), kas jau teju gadu ir mamma savam pirmdzimtajam, atsākusi darba gaitas. Viņa žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka šobrīd mācās apvienot ģimenes dzīvi ar aktrises darbu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nevarauska ir māmiņa dēlam Mariusam Gabrielam, kas dzimis viņas laulībā ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu (58).

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019"

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019".

gallery icon
15

Kādu laiku Nevarauska, esot bērna kopšanas atvaļinājumā, uz Dailes teātra skatuves nebūs redzama, taču šobrīd atsākusi darbu kino jomā. Aktrise saņēmusi piedāvājumu filmēties topošajā "Tet" oriģinālseriālā – psiholoģiskā trillerī "Bezvēsts pazudušās", kas ir ekranizācija Leldes Kovaļovas tāda paša nosaukuma debijas romānam. Taujāta, vai bija viegli piekrist pirmajam darba piedāvājumam pēc mazuļa nākšanas pasaulē, aktrise teic: "Izlasīju scenāriju un uzreiz piekritu. Tik daudz intrigas... Tiešām interesanti! Lomā esmu Jura Žagara sieva. Daudz detaļu gan atklāt nevaru. Seriālā man ir meita un audžubērns. Esmu sieviete, kura zina, ko grib. Skatītājs varētu uztvert mani mazliet kā stervozu, taču šī seriāla varone iet pa dzīvi cīnīdamies.”

foto: Juris Rozenbergs
Par seriāla "Bezvēsts pazudušās" uzņemšanas centrālo vietu izvēlēta Mālpils un tās gleznainā Mālpils muiža, kur risināsies gandrīz visa seriāla darbība. Tur darba dienas paiet arī aktrisei Kristīnei Nevarauskai, kas filmēšanās procesā priecājas sastapt kolēģus no Dailes teātra.

Kristīne atzīst, ka mācās apvienot ģimenes un darba dzīvi un šobrīd tas izdodas gandrīz nevainojami. „Mani tagad tā lēnām un smuki iešūpo darba ritmā, jo līdz šim visu laiku sēdēju mājās ar mazuli. Pats sākums man bija grūts, jo līdz filmēšanās nebiju no bērna atrauta vispār – gandrīz gadu nepārtraukti biju kopā ar dēlu. Emocionāli nebija viegli būt prombūtnē, jo gadījās pat tā, ka darba dēļ divas dienas nebiju kopā ar mazo. Tagad man ir paveicies ar filmēšanas grafiku – šobrīd varu izbaudīt laiku filmējoties un izbaudīt laiku mājās. Ar dēliņu manā prombūtnē varonīgi paliek tētis. Daudz no mājas dzīves nezaudēju,” saka Nevarauska.

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" uzņemšanā

2020. gada jūnijā Mālpils apkaimē notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" filmēšana.

gallery icon
114

Taujāta, vai bija noilgojusies pēc savas sirdslietas – aktrises darba –, Kristīne pastāsta: „Protams, filmēšanās un darba procesu varu izbaudīt, bet morāli vēl nespēju atslēgties no mājām. Brīvajos brīžos sazinos ar ģimeni – ir sarakstes, tiek sūtīts daudz foto...” Dailes teātrī uz skatuves viņa atgriezīšoties tikai nākamā gada sākumā. „Darbs teātrī oficiāli man atsākas tikai februāra beigās, marta sākumā, tāpēc aizvien baudīšu ģimenes dzīvi, tagad tā līgani ieejot darba režīmā,” piebilst Nevarauska.

Pašmāju seriāla "Bezvēsts pazudušās" filmēšanas aizkadri

Līdz ar 2020. gada vasaras atnākšanu sākta filmēšana tehnoloģiju un izklaides uzņēmuma "Tet" oriģinālseriālam – psiholoģiskajam trillerim "Bezvēsts pazudušās", kas ...

gallery icon
11

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās