Slavenības
2020. gada 12. jūnijs, 16:08

Vēloties vēl perfektāku izskatu, dzīvais Kens pārtop par dzīvo Bārbiju

Jauns.lv

Par "dzīvo Kenu” dēvētais brazīlietis Rodrigu Alvišs popularitāti iemantoja ar savām neskaitāmajām plastikas operācijām, ar kuru palīdzību centies iegūt pēc iespējas "perfektāku izskatu”. Lai gan lielāko sabiedrības daļu viņa izskats šokē, Alvišs pats ir ļoti apmierināts, viņam patīk savs spoguļattēls. Taču tagad dzīvais Kens uzsācis pārtapšanu... dzīvajā Bārbijā. Viņš vēlas būt sieviete un lieki laiku nav tērējis ceļā pretī sava mērķa īstenošanai.

Dzīvais Kens Hītrovas lidostā Londonā 2020. gada jūnijā

gallery icon

Pirms dažiem gadiem Rodrigu Alvišs iztērēja vairāk nekā 25 000 ASV dolāru par matu transplantēšanas operāciju, lai viņa matu līnija būtu zemāka un sievišķīgāka. Viņš jau tad neslēpa, ka nākamais sapnis ir būt sievietei. Dzīvais Kens tagad līdzinās dzīvai Bārbijai, jo pabijis Turcijā, kur ar plastikas ķirurgu palīdzību ticis pie kuplām krūtīm.

Piecu gadu laikā Kenam veiktas četras matu transplantācijas operācijas. Pēdējā reizē viņam iestādītas vairāk nekā 3000 matu folikulas pieres daļā, kā arī injicēta ar trombocītiem bagāta plazma, lai stimulētu to augšanu.

„Dzīvajam Kenam” veic matu transplantāciju

„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc ...

gallery icon

Viņš izvēlējās šo operāciju, jo daudzo procedūru un medikamentu lietošanas rezultātā mati sākuši kļūt plānāki un to augšanas līnija atkāpties.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon

Dzīvais Kens uzskatīja, ka matu transplantācija piešķirs viņam "tīņa izskatu” un pie reizes ļaus izskatīties sievišķīgāk, jo daiļā dzimuma pārstāvēm matu augšanas līnija ir zemāka un mati izskatās biezāki nekā vīriešiem.

Dzīvais Kens Milānā veic kārtējo sejas operāciju

gallery icon

Šī bija pirmā procedūra, ko dzīvais Kens veica, lai sasniegtu savu mērķi un varētu "novecot kā sieviete”. Nākotnē viņš plāno lietot arī hormonus, kas izmaiņas paspilgtinātu.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon

„Visu medikamentu un operāciju rezultātā man sāka izkrist mati. Man ir jau 36 gadi, tā, ka neesmu vairs tik jauns. Turklāt, vīrieša organisms sāk ražot hormonus, kas stimulē matu izkrišanu,” paskaidrojis Alvišs.

Dzīvais Kens izaudzējis garākus matus

Dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess izaudzējis garākus matus cēlu mērķu vārdā. Viņš drīzumā plāno noskūt tos uz nullīti un ziedot ...

gallery icon

„Pēc sešiem mēnešiem pārmaiņām jābūt ļoti manāmām. Matu līnija būs zemāka un to kopējais apjoms kuplāks. Mana matu līnija būs sievišķīga, nevis vīrišķīga,” pirms operācijas izteicās modelis un TV personība.

Dzīvais Kens Romā filmējas videoklipā un apskata populārākās vietas pilsētā

gallery icon

„Es nevēlos novecot kā vecs vīrs, es vēlos novecot kā sieviete. Man ir 36 gadi. Tagad esmu laimīgs, kāds esmu, bet, kad sasniegšu 50 gadu vecumu, vēlos dzīvot kā sieviete.”

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon

„Šīm pārmaiņām nav nekāda sakara ar dzimuma maiņu vai seksualitāti,” apgalvo Kens/Bārbija. „Mana motivācija nav seksualitātes vadīta, tā ir vēlme pēc jaunas dzīves pieredzes.”

„Es apceļoju pasauli, ballējos, un gribētu kādudien izbaudīt, kā ir dzīvot kā sievietei.”

Rodrigu Alvišs dzīves laikā jau iztērējis vairāk nekā pusi miljona ASV dolāru par dažādām procedūrām un operācijām. Viņam 10 reizes ir veikta deguna koriģēšanas operācija, ievietoti silikona krūšu implanti (lai viņa kā vīrieša torss izskatītos atlētisks) un vēl daudzas citas.

Rodrigu apgalvo, ka vēl pirms uzsāktajām jaunajām pārmaiņām, viņš bieži noturēts par sievieti. „Esmu eksotiska izskata vīrietis, un man jau tad piemita kā vīrišķīgi, tā sievišķīgi vaibsti,” norādījis Alvišs. „Mani bieži sabiedrībā noturēja par sievieti, man bija ļoti smalki vaibsti un es izskatījos atšķirīgs.”

„Pat tualetēs, kad mazgāju rokas, čaļi mani ieraugot padomāja, ka sajaukuši labierīcības un iegājuši dāmistabā.”

Vēl pirms koronavīrusa pandēmijas dzīvais Kens paguvis paviesoties Turcijā, kur viņš ticis pie kuplām krūtīm. Viņš tagad izvēlas kleitas un sociālajos tīklos ar lepnumu atrāda savu dekoltē zonu. Blondīns arīdzan norādījis, ka vēl daudz darba priekšā, lai varētu „novecot kā sieviete”.

„Dzīve ar krūtīm tagad ir daudz labāka,” jūsmo Rodrigu. „Es izbaudu katru brīdi ar tām, taču nav izdarīta ne puse no tā, kas vēl jāpaveic, lai kļūtu par sievieti.”

Kena/Bārbijas medicīniskajā kartiņā ir reģistrēts vairāk nekā 100 plastikas operāciju un apstāties viņš neplāno.