Ainiņas no pasaulē garākā suņa Fredija dzīves

Ainiņas no pasaulē garākā suņa Fredija dzīves

gallery icon
Trakā pasaule
2020. gada 9. jūnijs, 13:03

Pasaulē garākais suns sasniedz vēl vienu Ginesa rekordu

Jauns.lv

Pasaulē šobrīd garākais suns Fredijs nupat sasniedzis jaunu Ginesa rekordu - viņš kļuvis par vecāko nodzīvojušo vācu dogu uz planētas.

103,5 centimetrus garais Fredijs un viņa māsa Flēra, kas pasaulē nāca dažas minūtes pēc sava brāļa, nupat nosvinējuši astoņu gadu jubileju.

Anglijas grāfistes Norfolkas ciema Vītingas iedzīvotāja, Fredija saimniece Klēra Stounmena notikumam par godu bija sarīkojusi greznu ballīti, ko, protams, atrādīja sociālajos tīklos. "Instagram" pasaulē garākajam sunim ir savs konts ar 11 tūkstošiem sekotāju.

Dzimšanas dienas svinības apmeklēja arī Fredija labākā draudzene - kaimiņmājas meitene Ērina. Gadu jaunāka par Frediju un, izskatās, ne īpaši garāka. Un droši vien krietni vieglāka, jo suns sver jau 95 kilogramus. Mēnesī viņa paēdināšana - suņu barība, maltā gaļa, ceptas vistiņas un dažnedažādi našķi - izmaksājot ap 560 eiro.

Fredijs, kā atzinuši Ginesa rekordu grāmatas veidotāji, ir vecākais dzīvais vācu dogs. Garākais suns pasaulē viņš jau ir, un drīz arī otrs rekords tiks oficiāli apstiprināts.

Tēmas