Slavenības
2020. gada 3. jūnijs, 06:38

Viktorija Bekhema nopelna miljonu ar “Spice Girls” atkalapvienošanās turneju, tajā pat nedziedot!

Jauns.lv

Pērn notikusī „Spice Girls” atkalapvienošanās turneja Viktorijas Bekhemas bankas kontu papildinājusi par teju vienu miljonu sterliņu mārciņu, kas ir vairāk, nekā šajā laika posmā viņa nopelnījusi ar savu apģērbu zīmolu. Taču interesantākais visā ir tas, ka tieši Viktorija jeb Posh Spice šajā turnejā nekāpa uz skatuves un nedziedāja. Viņa bija vienīgā no „Spice Girls” dalībniecēm, kura atteicās koncertēt, novēlot pārējām kolēģēm labu veiksmi.

"Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts Dublinā pulcē 70 000 skatītāju

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, ...

gallery icon
14

Par spīti tam, ka koncertos fani neredzēja piekto „Spice Girls” dziedātāju, atkalapvienošanās turneja no jauna raisīja lielu interesi par pirmās meiteņu grupas dalībniecēm, tajā skaitā arī Viktoriju.

foto: ©Columbia Pictures/courtesy Everett Co / Everett Collection/ Vida Press
"Spice Girls" 1997. gadā.

Bekhema ar „Spice Girls” atkalatgriešanās turneju, kurā viņa nepiedalījās, nopelnījusi vairāk nekā ar modes biznesu, kas pērn nebija ienesīgs, - informējis britu laikraksts „The Sun”.

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon
18

13 koncertu turneja naudas izteiksmē Bekhemai bankas kontu papildinājusi par nepilnu miljonu sterliņu mārciņām, turpretim sev kā modes zīmola vadītājai viņa izmaksājusi 700 000 sterliņu mārciņu par aizvadīto gadu.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29

Juridiski bija noteikts, ka viņai pienākas viena piektā daļa no koncertu līgumiem, licenču darījumiem un suvenīru tirdzniecības, lai gan koncertos Mela C (46), Džerija Hornere (47), Emma Bantone (44) un Mela B (45) uzstājās bez Viktorijas.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon
27

Jaunākā informācija liecina, ka „Spice Girls Limited” turneja atnesa 4,5 miljonu sterliņu mārciņu lielu peļņu. Ja salīdzina ar iepriekšējo gadu, kad „Spice Girls” peļņa gadā sasniedza 124 000 sterliņu mārciņas, tad interese par atkalapvienošanos un tās koncertiem bijusi milzīga.

Saskaņā ar „Companies House” ierakstiem, šīs piecas sievietes ir vienīgās aktīvās firmas pārstāves un direktores.

Viktorija Bekhema saņem Britu impērijas ordeni

Dizainere un bijusī grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema (43) saņēmusi Britu impērijas Virsnieka ordeni.

gallery icon
14

„Tas nozīmē, ka pārējām grupas dalībniecēm Bekhemai jāpārskaita liela nauda tikai tāpēc, ka reiz viņas vienoja īpaša maģija,” norādījis zinātājs.

„Viktorija aizvien vairāk attālinājās no „Spice Girls”, kad sāka veidot pati savu karjeru kā modes dizainere.”

foto: Instagram, Vida Press
Viktorija Bekhema ar ģimeni.

„Ironiski, taču tagad grupa atkal kļuvusi par galveno ienākumu avotu, kamēr viņas apģērbu līnijas noiets krītas.”

Modes zīmols „Victoria Beckham Limited” aizvadīto četru gadu laikā nesis 42 miljonu sterliņu mārciņu lielus zaudējumus. Pērn kompānija zaudējusi 12,1 miljonu sterliņu mārciņu, kas ir lielākā lejupslīde kopš zīmola dibināšanas brīža.

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon
19

No koncertu biļešu tirdzniecības gan Viktorijai nepienāksies nekas. Vēl nav oficiālas informācijas, cik lielu naudu ienesusi biļešu tirdzniecība, taču tiek lēsts, ka ikviena no četrām dziedātājām saņems 2,2 miljonus sterliņu mārciņu.

Londonas modes nedēļa: "Victoria Beckham" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon
40

Savukārt Viktorijas vīrs bijušais futbolists Deivids Bekhems paziņojis, ka beidz sadarbību ar modes zīmolu „Kent & Curwen”, pēc tam, kad tā īpašnieki cietuši vairāk nekā 20 miljonu sterliņu mārciņu lielus zaudējumus.

Deivids Bekhems reklamē rokaspulksteņus

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izvēlēts par Šveices luksusa klases vīriešu rokaspulsteņu zīmola „Tudor” jauno reklāmas seju.

gallery icon
8