TV
2020. gada 8. maijs, 13:21

Prieki "Lielo Muļķu" faniem - gada labākajam pašmāju seriālam taps turpinājums

Jauns.lv

Var gavilēt pašmāju seriāla "Lielie Muļķi" fani - stāstam par trīs labāko draugu dzīvi Latvijas Lielo Muļķu ciemā sekos turpinājums.

Pašu pasludinātā "gada labākā pašmāju seriāla” otrā sezona atgriezīsies tūlīt pēc maģiskās Līgo nakts svētkiem – Jāņu rītā, 24. jūnijā. Un ciema varoņus visā Eiropā varēs novērot turpat, kur joprojām redzama pirmā sezona – "Shortcut", kas pieejams arī "Helio" interaktīvajā televīzijā.

Britu televīzijas pārraide, kas uzņēmusi arī “Lielo Muļķu” pirmo sezonu, jau bija uzsākusi jaunu filmēšanu Rumānijā, bet tad notika traģēdija un viņiem bija jālabo situācija … atgriežoties jau pie zināmās kompānijas un tās spriegotajām attiecībām ar blakus esošo Mazo Muļķu ciemu.

Otrajā sezonā atgriezīsies visi skatītāju iemīļotākie varoņi. Skatītāji atkal satiksies ar vadošo ciemata trijotni – peļņā Anglijā smalkas gudrības sasmēlušos un mīlā vīlušos Garo (grupas “Singapūras satīns” dalībnieks Kristaps Strūbergs), romantisko dzejnieku Rainīti (komiķis un arī “Singapūras satīna” biedrs Edgars Bāliņš) un ciema seksīgāko jaunieti, no kura labāk slēpt savas sievas un draudzenes, Egīlu (aktieris Pauls Iklāvs).

Ciema vēlēšanas nav notikušas, un mēra krēslā joprojām būs Alnis (šovmenis Roberts Gobziņš), kuram vēl aizvien palīdz nepārspējamā ciema tenku pārzinātāja Jolanda (komiķe Jolanda Suvorova).

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises.

gallery icon
62

Protams, skatītāji tiksies arī ar Lielo Muļķu jaunietēm – mīlestības jautājumos neatlaidīgo pasaules glābēju Keitiju (Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina) un mēra nesen jauniegūto meitu Laimu (aktrise Aminata Grieta Diarra). Seriāla veidotāju komanda sola arī jaunus neticamajos notikumos iesaistītos personāžus, kuru vārdus un lomas pagaidām neatklāj, bet brīdina, ka tie kairinās skatītāju maņas.

Seriāla “Lielie Muļķi” prezentācija

2019. gada 9. decembrī Tallinas kvartālā notika jauna dokumentālās satīras seriāla “Lielie Muļķi” prezentācijas pasākums.

gallery icon
57

“Lielie Muļķi” uzņemti mokumentālajā jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar "Helio Media" seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.