foto: BACKGRID/ Vida Press
Gozēšanās internetā viņiem kļuvusi par publisko skatuvi jeb sociālā distancēšanās slavenību stilā
Tā kā sporta entuziasti ir spiesti trenēties mājās, filmas "Tors" aktieris Kriss Hemsvorts steidzas palīgā. Dod padomus gan savā "Instagram" profilā, gan citu slavenību interneta raidījumos.
Slavenības
2020. gada 4. maijs, 08:59

Gozēšanās internetā viņiem kļuvusi par publisko skatuvi jeb sociālā distancēšanās slavenību stilā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenības ir atkarīgas no apkārtējo uzmanības, tāpēc pašizolācija viņām ir kļuvusi par milzu pārbaudījumu un internets – par publisko skatuvi. Reizumis arī sabiedrībai vērtīgu.

Pasakas labdarībai

Aktrise Eimija Adamsa "Instagram" lietotāju pulkam pievienojās tikai koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā un pat tad, tikai cēla mērķa vadīta. Sadarbībā ar "Save the Children, No Kid Hungry" labdarības organizācijām un kopā ar kolēģi Dženiferu Gārneri viņa ir prezentējusi profilu @savewithstories finansiāla atbalsta vākšanai bērniem, kuriem pandēmijas laikā grāmatu vai ēdiena trūkuma dēļ ir apgrūtināta skolas mācību vielas apguve.

Pateicībā par ziedojumiem aktrises un citas sabiedrībā atpazīstamas personas "Instagram" un "Facebook" tiešsaistē „nelielai jautrībai, izglītošanai un izklaidei” lasa pasakas pieaugušajiem un bērniem.

Mailijas spilgti domājošie

Pandēmijas laikā mūziķe Mailija Sairusa ir kļuvusi par producenti un raidījumu vadītāju. Viņa, „lai šajos tumšajos laikos nestu gaismu”, ir izveidojusi "Instagram" tiešraides sarunu šovu "Bright Minded: Live With Miley", kurā dalās ar labsajūtas padomiem un skatītājus motivē nezaudēt pozitīvismu. Sarunu šovā jau ir intervēts slavenību psihologs Daniels Amens un draudzene mūziķe Demija Lovato.

Mailija Sairusa princeškleitā

Popzvaigznes Mailijas Sairusas vētrainie gadi, kad viņa uz skatuves centās parādīt teju visu, ir aiz muguras. Tagad tā, ko redzam, ...

gallery icon
13

"The Tonight Show" pidžamā

Arī slavenā sarunu šova "The Tonight Show" vadītājs Džimijs Felons savu darbu ir pārcēlis uz mājām. Ar ģimenes locekļu palīdzību viņš katru dienu filmē miniatūras šova epizodes, un katra no tām ir veltīta dažādiem labdarības mērķiem.

Uzmundrinājums no Zirnekļcilvēka

Aktieris Džeiks Džonsons, kas ir ierunājis animācijas filmas "Zirnekļcilvēks: Ceļojums zirnekļpasaulē" varoni Pīteru B. Pārkeru, cenšas uzmundrināt savus visjaunākos fanus: „Vecāki, ja jūsu bērns sēž mājās un viņam ir nepieciešams Zirnekļcilvēka uzmundrinājums, atsūtiet man e-pasta vēstuli ar bērna vārdu, un es atsūtīšu balss ierakstu.” Rakstiet: peterbparkersayshi@gmail.com!

Maskas un alus

Greznā vannasistabā un apbruņojusies ar LED sejas maskām, aktrise Dženuarija Džonsa "Instagram" atrāda skaistumkopšanas rituālus, savus uztura principus un deju ballītes (vienatnē). Un to visu dara, dzerot alu "Coors Light".

View this post on Instagram

🧹therapy

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Mini privātie koncerti

Lai mudinātu cilvēkus ievērot paškarantīnu, grupas "Coldplay" solists Kriss Mārtins sācis interneta tiešraidēs muzicēt.

Tēmturim #TogetherAtHome jeb "Kopā būt mājās" pievienojies arī mūziķis Džons Ledžends ar sievu modeli Krisiju Teigenu (dzerot vīnu), drīz vien to izdarījis arī Kīts Urbans un – kā fona dejotāja – viņa sieva aktrise Nikola Kidmena un citi.

Sports bez attaisnojumiem

Tā kā sporta entuziasti ir spiesti trenēties mājās, filmas "Tors" aktieris Kriss Hemsvorts steidzas palīgā.

Viņa palīdzība ir piedāvājums sešas nedēļas bez maksas lietot fitnesa aplikāciju "Centr": ""Centr" tika radīts, lai veselība un prieks būtu pieejams visiem. Un ceru, ka, padarot to bezmaksas veselības krīzes laikā, tā kļūs vēl pieejamāka. Manuprāt, tagad vēl vairāk nekā jebkad mums ir jāfokusējas uz laimīgas un veselīgas dzīves trim pamatpunktiem – kustībām, uzturu un mentālo veselību.”

Meditācija koncerta vietā

Spiesta atcelt paredzētos koncertus, dziedātāja Lizzo "Instagram" piedāvā revanšēties ar 30 minūšu meditāciju (sarunājoties un spēlējot flautu).

„Daudziem šis ir biedējošs laiks. Arī es izjūtu baiļu un bezspēcības sajūtu. Vēlos iedvesmot un atgādināt, ka mūsos ir spēks, lai uzvarētu bailes,” uzsver Lizzo, kas meditāciju uzskata par ieroci pret bailēm.