foto: CAMERA PRESS/Wattie Cheung / Vida Press
Tramps, Timberleiks, Lady Gaga un citas zvaigznes atklāj savu panākumu formulu
Donalds Tramps.
Slavenības
2020. gada 5. maijs, 06:48

Tramps, Timberleiks, Lady Gaga un citas zvaigznes atklāj savu panākumu formulu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenībām ir dažādi un atšķirīgi viedokļi par to, kas ir veiksme un kā tā sasniedzama.

Donalds Tramps. Nauda ir talants

Tramps izgāžas ASV himnas izpildījuma laikā Atlantā

Amerikas Savienoto valstu prezidenta Donalda Trampa piedalīšanās amerikāņu futbola spēles atklāšanas pasākumā Atlantā izraisījusi izsmejošu reakciju sociālajos tīklos un spēles ...

gallery icon
40

„Daudzi cilvēki nespēj būt bagāti, jo ir pārāk slinki vai arī viņiem nav vēlmes. Tas ir talants. Kādam klavierspēle, kādam ģimenes veidošana, kādam golfs, mans talants ir nopelnīt naudu,” uzskata uzņēmējs, ASV prezidents Donalds Tramps.

Džastins Timberleiks. Sasniegumi ir darbs

foto: LFI/Avalon/All Over Press/All Ov/ Vida Press
Oscar-nominee Justin Timberlake arrives at The 89th Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 26, 2017. All Over Press All Over Press

„Divdesmit gadu vecumā uzskatīju, ka man ir jāsasniedz tas, tas un tas. Tagad atskatos un brīnos – kurp es tā steidzos?! Pieļauju, ka dažkārt cilvēki nepievērš pietiekami lielu uzmanību tam, ko dara. Manas veiksmes iemesls ir gaužām vienkāršs: esmu pamatīgi strādājis. Un mūziķa grūtākais uzdevums ir panākt, ka darbs izskatās viegli paveikts un panākumi viegli nākuši,” atzīst talantīgais mūziķis.

Džastins Timberleiks ar sievu Džesiku Bīlu

Dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

gallery icon
20

Ričards Brensons. Nauda ir tikai blakusprodukts

foto: Mirrorpix / Vida Press
Ričards Brensons.

„Kad 15 gadu vecumā pametu mācības, lai uzsāktu žurnāla izdošanu, izdevuma veiksmes formula bija „nē” neuzskatīt par atbildi. Klauvēju pie rakstnieka Džeimsa Boldvina durvīm un lūdzu interviju, tiku pie filozofa Žana Pola Sartra telefona numura un aicināju iesaistīties. Ja man būtu 30 gadi, Sartrs atteiktos, bet 15 gadi un aizrautība viņu aizkustināja. Nauda vienmēr ir bijis tikai blakusprodukts brīnišķīgi pavadītam laikam, radot to, ko cilvēki vēl nav redzējuši,” uzskata biznesa magnāts Ričards Brensons.

Miljardieris Ričards Brensons atzīmē 60. gadu dzimšanas dienu

gallery icon
12

Daks Šepards. Neatlaidības sekas

foto: action press/ Vida Press
Dakss Šepards.

„Panākumi ir tikai kara nobrāzumi. Protams, nepieciešams arī kāds talanta elements, bet, ja pietiekami ilgi noturēsieties savās pozīcijās, galu galā kaut kas arī izdosies,” skaidro aktieris Daks Šepards.

Kriss Pains. Patiesa koncentrēšanās

foto: Robert Hanashiro-USA TODAY NETWO/ Vida Press
Kriss Pains.

„Ignorējiet vārdu „nē”. Patiešām vienīgais, kas ir jādara, – jāpieliec galva un jāfokusējas uz darbu,” uzskata aktieris.

Denzels Vašingtons. Sasniegums ir iekšējais miers

foto: Vida Press
Denzels Vašingtons.

„Veiksme? Es nezinu, ko šis vārds nozīmē. Esmu laimīgs. Sasniegumi ir tie, ko katrs par tādiem uzskata, man – veiksme ir iekšējais miers,” atzīst aktieris.

Lady Gaga. Karjera pirmajā vietā

Lady Gaga 2019. gada "Oskaru" ceremonijā

Lady Gaga 2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
18

„Dažas sievietes izvēlas sekot vīriešiem, un dažas izvēlas sekot saviem sapņiem. Ja nevari izlemt, pa kuru ceļu doties, atceries, ka karjera nekad nepamodīsies un nepateikts, ka viņa tevi nemīl,” skarbi paziņojusi mūziķe Lady Gaga.

Opra Vinfrija. Esi vērtīgs

Opra Vinfrija BAFTA balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
14

„Neuztraucies par panākumiem, bet strādā pie tā, lai būtu nozīmīgs, un tad, protams, sasniegumi sekos,” žurnāliste Opra Vinfrija uzskata, ka sasniegumi ir loģisks darba iznākums.