foto: AFP/Scanpix
400 dolāru par fēnu un pašam savs ultrasonogrāfijas aparāts - tā šovbiznesa zvaigznes šķaidās ar naudu
Šakils O'Nīls.
Slavenības
2020. gada 2. maijs, 12:09

400 dolāru par fēnu un pašam savs ultrasonogrāfijas aparāts - tā šovbiznesa zvaigznes šķaidās ar naudu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai gan luksusa brīvdienas, dārgas villas un automobiļi šķiet loģisks miljonu un tūkstošu ieguldījums, daļa slavenību pamatīgu naudu iegulda mazāk tradicionālos pirkumos.

Opra Vinfrija: 399,99 $ vērts fēns

foto: Publicitātes

„Šis "Dyson" matu fēns ar ātru gaisa plūsmu, siltuma kontroli, klusu motoru un trīs magnētiskajiem stiprinājumiem darbu izdara ātri un ir katra penija vērts,” žurnālistes Opras Vinfrijas naudas maks ir tikpat ievērības cienīgs kā viņas frizūra.

Opra Vinfrija BAFTA balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Šakils O’Nīls: 1000 $ nedēļā par telefona aplikācijām

foto: AFP/Scanpix
Šakils O'Nīls.

Basketbola superzvaigznei esot mobilās aplikācijas visam: „Ja godīgi, es lielu naudu, aptuveni tūkstoti nedēļā, tērēju telefona aplikācijām.” Tiesa, viņš neatklāj, kurām.

Mila Kunisa: 7000 $ dimantu pīlings

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon

Lai sejas āda vienmēr būtu skaista un starojoša, aktrisei Milai Kunisai nav žēl ne dolāra. Kā skaidrojis viņas kosmetologs Skots Vincents Borba, ādas attīrīšanai Mila ir iecienījusi 7000 dolāru vērtu dimantu un rubīnu pīlingu: „Es to uzklāju viņas sejas, kakla, dekoltē, roku ādai – uz visa, kas ir publiski redzams.”

Maiks Taisons: 140 000 $ par Bengālijas tīģeriem

foto: Vida Press
Taisons un tīģerēns.

Bokseris Maiks Taisons ir slavens ar dīvainiem naudas tērēšanas paņēmieniem – vismaz līdz bankrotam 2003. gadā viņš tāds bija. Viens no viņa lielākajiem luksusa pirkumiem ir bijuši divi baltie Bengālijas tīģeri un viņu dresētāja algošana par 125 000 dolāriem gadā.

Toms Krūzs: 200 000 $ ultrasonogrāfijas aparāts

Toms Krūzs Britu kino balvu ceremonijā Londonā

„Viņš ar seju iekritis bišu stropā vai arī veicis plastisko operāciju!” – pie šāda slēdziena nonākuši Holivudas superzvaigznes Toma Krūza ...

gallery icon

Būdams sajūsmā par meitas Suri dzimšanu, aktieris Toms Krūzs iegādājās pats savu ultrasonogrāfijas aparātu. Tā visu Ketijas Holmsas grūtniecības laiku viņš varēja kontrolēt Ketijas vēderā notiekošo.

Suri Krūza ar mammu Keitiju Holmsu Centrālparkā

gallery icon

Džidži Hadida: 2000 $ manikīrs

Modele Džidži Hadida dodas uz makdonaldu

Amerikāņu modele Džidži Hadida ir viena no šā brīža pieprasītākajām modelēm pasaulē. Nesen viņa manīta Losandželosas (ASV) ielās. Šādi tērpusies ...

gallery icon

Lai 2016. gada Ņujorkas Kostīmu institūta gada ballē futūristiskajam tērpam pieskaņotu manikīru, modele Džidži Hadida iztērēja 2000 dolāru. Ne tikai nagus nolakojot hromētā krāsā, bet pārsteigumam – aiz katra naga palīmējot pa trim kristāliem.

Čārlijs Šīns: 6500 $ beisbola biļetes

foto: Vida Press
Čārlijs Šīns ir liels beisbola fans.

Uz ko slavenība ir gatava, lai tiktu pie beisbola bumbas? Noīrē beisbola laukuma sekciju! Aktieris Čārlijs Šīns esot iegādājies 2615 sēdvietu Anaheimas stadionā, lai viņš un trīs viņa draugi varētu netraucēti noķert Sesila Fīldera mesto bumbu. Diemžēl ieguldījums neatmaksājās, un draugi mājās atgriezās ar tukšām rokām.