1dienas
19stundas
27minūtes
32sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
50 gadus vecā aktrise parāda augumu bikini. FOTO
Aktrise Elizabete Hērlija brīvdienu ceļojumā. Ja piecdesmit gadu vecumā ir tāda figūra, būtu grēks pašai nereklamēt savu peldkostīmu kolekciju!
Slavenības

50 gadus vecā aktrise parāda augumu bikini. FOTO

Jauns.lv

Britu aktrise un modele Elizabete Hērlija saviem „Instagram” bloga sekotājiem atrādījusies dzeltenā bikini. Par savu augumu 50 gadus vecajai aktrisei nudien nav jāsarkst. Šmauga kā divedesmitgadniece!

50 gadus vecā aktrise parāda augumu bikini. FOTO...

Citrondzeltenais bikini, kura biksīšu sānos iestrādāta zelta krāsas ķēdīte, ir no aktrises Elizabetes Hērlijas pašas izdotās peldkostīmu kolekcijas. Kurš gan vēl labāk pratīs pasniegt šīs kolekcijas peldkostīmus, ja ne pati to autore? Ja arī 50 gadu vecumā ir tik nevainojams augums kā šai aktrisei, nav nepieciešams algot modeles savas kolekcijas izrādīšanai.

Hērlijas dizainētie peldkostīmi nav pieskaitāmi draudzīgo cenu kategorijai. „Elizabeth Hurley Beach Grace” dzeltenā bikini krūšturis vien maksā 76 sterliņu mārciņas (106 eiro).

Savukārt „Twitter” blogā aktrise publiskojusi attēlu, kurā redzama rozā bikini, virs kura uzvilkta blūze. Aktrise attēlam pozē kopā ar savu 13 gadus veco dēlu Demjenu, kurš šobrīd ir ļoti līdzīgs savai skaistajai mammai.

Skolēnu brīvdienās aktrise kopā ar savu vienīgo atvasi devusies nelielā atpūtā uz siltajām zemēm.

Aktrise kopā ar 13 gadus veco dēlu Demjenu. Puisis šobrīd ir tik līdzīgs savai skaistajai mammai!
Aktrise kopā ar 13 gadus veco dēlu Demjenu. Puisis šobrīd ir tik līdzīgs savai skaistajai mammai!

Elizabete Hērlija pasaules slavu iemantoja 1994. gadā, pateicoties ikoniskajai melnajai „Versace” kleitai. Tolaik viņa vēl nebija zvaigzne. Uz filmas „Četras kāzas un vienas bēres” pirmizrādes pasākumu Londonā Hērlija pavadīja savu toreizējo draugu – kinozvaigzni Hjū Grāntu. Aktrise bija tērpusies modes nama „Versace” darinātā pikantā kleitā, kas nekavējoties pievērsa viņai nedalītu uzmanību. Lai gan pagājis jau 21 gads kopš šī pasākuma, Elizabetes kleitu pasaule labi atceras aizvien. Šo viņas tērpu nereti cenšas kopēt vai attāli atdarināt arī citas dāmas, kuras vēlas piesaistīt sabiedrības uzmanību.