foto: Mārtiņš Ziders
Baiba Sipeniece-Gavare dalās pieredzē, kā pārdzīvot pašizolāciju
Baiba Sipeniece-Gavare.
Slavenības
2020. gada 22. aprīlis, 12:31

Baiba Sipeniece-Gavare dalās pieredzē, kā pārdzīvot pašizolāciju

Jauns.lv

TV dīva, radio balss un stāvizrāžu humoriste Baiba Sipeniece-Gavare pēc atgriešanās no Austrijas ievērojusi ļoti striktu pašizolēšanos un savu dzīves vietu nav atstājusi visas 14 dienas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau šovakar pulksten 22.35 pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks TV personības Dagmāras Legantes-Celmiņas jaunais raidījums sievietēm “Kā Tev iet?” Tajā ik reizi viņa sazvanīsies un uz sirsnīgu sarunu aicinās kādu sabiedrībā zināmu personību, lai izzinātu - kādas izmaiņas valstī ieviestā ārkārtas situācija radījusi viņu ikdienā? Ar ko nākas samierināties, vai gluži pretēji – kādas jaunas iespējas pavērušās? Kā slavenības izmanto kopā būšanas laiku ar savējiem un kādas atziņas guvuši?

Pirmajā sarunu raidījumā Dagmāra sazināsies ar dziedātāju Intaru Busuli, kā arī TV un radio personību Baibu Sipenieci-Gavari, kura dalīsies ne tikai vērtīgos ieteikumos, kā ģimenes lokā pārdzīvot pašizolāciju, bet arī atklās amizantākos savas dzīves notikumus. Viņa pastāstīs, ka pēc atgriešanās no Austrijas ievērojusi ļoti striktu pašizolēšanos un savu dzīves vietu nav atstājusi visas 14 dienas. Ja vēl pirmās divas dienas viņa jutusies nedaudz ierobežota, tad jau pēcāk ģimene izstrādājusi savu dienaskārtību. Ik rītu pulksten 8 Baiba jau bija pamodusies un saģērbusies sporta tērpā, lai veltītu laiku fiziskām aktivitātēm, kā arī dienas laikā lasījusi vai klausījusies audio grāmatas. Tāpat, lai atvieglotu ikdienu, ģimene sarunājusi, ka maltītes ieturēs noteiktos laikos, vakaros veltījuši laiku kopīgām galda spēlēm un brīdī, kad otrs juties neomā, palutinājuši, piemēram, ar masāžu. “Mēs tādi labestīgāki viens pret otru kļuvām," jaunajā raidījuma saka Baiba Sipeniece-Gavare.

Baibas Sipenieces-Gavares 50 spilgti tēli

Baibas Sipenieces-Gavares stils, vadot pasākumus un TV raidījumus.

gallery icon
50

Tāpat Talsu pusē zvanu no Dagmāras gaidīs populārais mūziķis Intars Busulis, kurš skatītājiem parādīs savu lauku “svētnīcu” un pastāstīs, ka nemaz nav bijis apbēdināts par ārkārtas stāvokļa pagarināšanu, jo beidzot no sirds izbauda iespēju atpūsties un būt kopā ar savu ģimeni. Intars arī pārsteigs ar kādas jaunradītas dziesmas pirmatskaņojumu un pat uzdejos salsu.

Sarunu raidījumā “Kā Tev iet?” Dagmāra ar saviem draugiem ik reizi runās par attiecībām, bērniem, sadzīvi, naudu un emocijām. Netrūks arī praktiski ieteikumi, kā vērtīgi pavadīt laiku mājas un, protams, sirsnīgs humors, jestri uzdevumi un amizanti izaicinājumi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās