foto: Instagram
Slavenības pieiet pašizolācijai mazliet citādi
Dziedātāja Lady Gaga ar saviem suņiem.
Slavenības
2020. gada 19. marts, 07:34

Slavenības pieiet pašizolācijai mazliet citādi

Jauns.lv

Slavenības ir tādas pašas, kā mēs! Tās pašizolējušās savās greznajās mājās, dejo uz marmora kāpnēm, pavada laiku kopā ar saviem mājdzīvniekiem, skatās filmas savās mājas kinozālēs un gaida, kad tas viss būs beidzies.

Koronavīrusam pārņemot Āziju, Eiropu un Ameriku, pašizolācija un sociālā distancēšanās ir jāievēro visiem. Arī skaistajiem un slavenajiem šobrīd laiks jāpavada savās mājās. Lai gan ir grūti solidarizēties ar kādu, kurš ir “ieslēgts” guļamistabā, kas krāšņumā pārspēj visgreznākās pieczvaigžņu viesnīcas numuru, tomēr jūtamies pateicīgi, ka zvaigznes, kurām ir fenomenāli liels sekotāju skaits sociālajos tīklos, mudina arī fanus izolēties un ievērot sociālo distancēšanos. Ja daļa cilvēku neieklausās valdības noteiktajos ierobežojumos, varbūt savu mīļāko slavenību ieteikumus viņi tomēr ņems vērā.

Dziedātāja Teilore Svifta padalījusies ar fotogrāfiju, kurā redzama viņas kaķene sēžam savā kaķu mājiņā. “Meriditai paškarantīna ir dzīvesveids. Esiet kā Meridita,” iesaka Teilore.

Ja tev ir mazi bērni un izbeigušās garšīgu cepumu receptes, ar kurām novērst bērnu uzmanību no lieguma iet ārā spēlēties ar draugiem, dari kā realitātes šova “The Hills” zvaigzne Lorēna Konrada, un kopīgi uzceliet fortu. Un nebēdā, ja tavs forts vairāk izskatās pēc mūzikas festivāla telts, nevis dizaineru speciāli radīta šedevra. Tagad ir modē vienkāršība.

Ja gribas nedaudz svaiga gaisa, supermodele Naomi Kempbela ir labs paraugs, kā baudīt vientulību uz saulaina mola Ņujorkā. Turklāt viņa jūtas pat pateicīga, ka šajā apkārt valdošajā haosā, šobrīd var nedomāt, kur viņai jābūt pēc pusstundas nākamo darba saistību dēļ.
Naomi ievēro drošību un, izejot no mājām, lieto vienreizējos cimdus. Svaigs gaiss ir nepieciešams, kā viņai, tā krustdēlam Kajam.

View this post on Instagram

Sunday Mood: Today I spent several hours with my god son, just walking on the pier. I can’t remember the last time I stood outside in New York City without thinking about where I needed to be in the next 30 minutes. But today was serene, and clear without a plane in the sky, you can breathe and feel the air difference. With challenges we are going through now it’s seems like Mother Nature is waking up in a positive way again, and today, we thought about nothing but the present on that pier. Last week when my mind first registered the fact that I would need to remain in one place, in one city, without movement, travel, stimulus or much human interaction, I cannot lie it made me nervous and anxious. I’m learning what it means to put my busy or complicated life on hold and just be still for a while, in one place, with hyper awareness of the people and spaces directly around me and the moment to moment actions I am making. As my heart remains with the lives around the globe that are severely affected right now, I am finding my own world somewhat unfamiliar. During the past few days I’ve spent much time at home isolated with loved ones. I’ve cooked, cleaned, caught up with people over the phone, grocery shopped, online read, slept, listened to music and walked to the piers for fresh air. And day by day I’m reminded of all these simple things, the simple pleasures in my life that make happiness. We must learn to educate our hearts and minds to create value in every moment. By no means am I thrilled about this scenario we’re all facing, but I am certain that moments like these can be incredibly introspective and reflective, they can help to ground us, and ultimately make us more full, compassionate and mindful people, creating unity to remind us we are all human. Hope you’re all staying strong, united and positive as much as you can out there. Hold on, we will get through this. With love, Naomi ❤️🙏🏾

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Dziedātāja Lady Gaga izteikusies, ka ļoti labprāt satiktu savus vecākus un omītes, taču tagad būtu prātīgāk neapmeklēt cilvēkus, kuriem ir pāri 65, lai neriskētu viņus aplipināt ar vīrusu, kas vecāka gada gājuma cilvēkiem izpaužas krietni smagāk. Lady Gaga pavada laiku mājās kopā ar saviem suņiem. Un vēl viņai ir kāds īpašs vēstījums. “Ticiet man, es aprunājos ar Dievu – viņa teica, ka viss būs labi,” norāda mūziķe, Dievu uzrunājot sieviešu dzimtē.

Spraiga sižeta filmu zvaigzne Arnolds Švarcenegers iepriecinājis fanus ar savu video, kurā māca savam sunītim, kā pareizi mazgāt rokas ar ziepēm, un aicina savus fanus būt vērīgākiem, nekā viņa Čerijs.

Aktieris laiku kavē arī kopā ar citiem saviem četrkājainajiem mājas mīluļiem – poniju Viskiju un ēzelīti Lulū. Vecāka gada gājuma cilvēkiem ir īpaši svarīgi šobrīd uzturēties mājās, Švarcenegers norāda, attiecinot to arī uz sevi.

Pat, ja modelis Timotijs Šalamē paliek telpās un saka “ir jau labi”, mums vajadzētu iedvesmoties darīt tāpat.

View this post on Instagram

okay fine 🙄

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Ja gribi dejot uz marmora kāpnēm īsajās zeķītēs, ievēro piesardzību, ka nepaslīdi.

Arī gadskārtēja Met Gala kostīmu balle šogad atcelta. Varbūt organizatori varētu pārcelt notikumus uz tīmekli un visi atrādītu savus mājās izolācijā pagatavotos tērpus? Harijs Stailss varētu pārsteigt ar kaut ko no tiesas provokatīvu, piemēram, tērpu, kas izgatavots no virtuves trauku mazgājamajiem sūklīšiem.

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.