Slavenības
2020. gada 25. februāris, 16:16

Pārsteigums! Robijam Viljamsam ceturtais bērns

Jauns.lv

Britu dziedātāja Robija Viljamsa (46) sieva Aīda Fīlda (40) savā “Instagram” kontā publiskojusi sirsnīgu video, kurā slavenais mūziķis auklē jaunāko dēliņu Bo. Pāra ceturto bērnu (tāpat kā trešo) pasaulē laidusi surogātmāte. Jaunie vecāki ziņu par ģimenes pieaugumu turējuši noslēpumā līdz pat bērniņa piedzimšanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to, ka Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas ģimenē gaidāms ceturtais bērns, nenojauta pat visdedzīgākie dziedātāja fani.

Robiju ar jaundzimušo bērnu uz rokām nofilmējusi viņa sieva un parādījusi saviem sekotājiem “Instagram”. Tētis mīloši nolūkojas uz aizmigušo dēliņu Bo, bet, pamanījis, ka tiek filmēts, piemiedz ar aci kamerai.

Fani nespēj vien beigt apjūsmot šo idillisko ģimenes video. To, cik burvīgu tēva un dēla mirkli izdevies uztvert un iemūžināt Aīdai. “Ak, cik jauki. Vēlu jums visu to labāko. Viņš ir tik lielisks tētis,” jūsmo viena fane.

“Tīra mīlestība. Es apraudājos, cik īpašs mirklis. Lai Dievs svētī jūsu ģimeni,” raksta otra.

Vēl kāda no fanēm nespēja apvaldīt sajūsmu, savu komentāru rakstot ar lielajiem burtiem: “Apsveicu, Rob un Aīda. Lai Dievs svētī jūs visus un sargā jaundzimušo bērniņu.”

“Mana sirds kūst… Vislabākais tētis pasaulē,” saviļņojumu neslēpa cita.

Bijušā puišu grupas “Take That” dziedātāja un amerikāņu aktrises Aīdas Fīldas ceturto bērnu iznēsājusi tā pati surogātmāte, kas trešo bērnu – meitiņu Koko.

Par to, ka ģimenē sagaidīts pieaugums, Aīda Fīlda atklāja faniem šā gada Valentīndienā, pavēstot, ka viņiem pievienojies dēliņš vārdā Bo.

Aīda priecīgos jaunumus paziņoja ar fotogrāfiju, kurā redzamas četru bērnu kājiņas. “Atrodiet atšķirību,” koķetēja daudzbērnu mamma. “Šajā Valentīndienā mēs vēlētos svinēt mīlestību visbrīnišķīgākajā veidā… Bo Benedikts Enthovens Viljamss.”

“Mēs esam tik svētīti, ka mūsu veselīgais dēliņš ir drošībā mūsu rokās un mūsu ģimenes veidošana oficiāli pabeigta,” turpināja Aīda, pie mirkļbirkām pievienojot tādus vārdus kā “priecīgu Valentīndienu”, “pārsteigums” un “6 cilvēku ģimene”.

Atgādināsim, ka Robija un Aīdas vecāko meitu Teodoru jeb Tediju pasaule jau paguva iepazīt princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka karaliskajās kāzās 2018. gada nogalē. Viņa bija viena no puķu meitenēm.

Robija Viljamsa meita Tedija princeses Eiženijas kāzās

Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas vecākā atvase, sešus gadus vecā meita Tedija bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas kāzās.

gallery icon
19

Tedijas vārds pēc kāzām nonāca plašsaziņas līdzekļu virsrakstos, jo mazā Viljamsa apvaicājusies līgavas mammai Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei, vai viņa ir karaliene.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kad Fērgusone atbildējusi, ka nav, Tedija vaicājusi, vai viņa ir princese. Tam Jorkas hercogiene tomēr piekritusi, ka ir.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon
28

Savukārt dēla Čārlija nākšanu pasaulē Robijs savulaik iemūžināja virknē “Instagram” humorīgu fotogrāfiju, ar kurām dalījās dzemdību dienas gaitā.

Robijs Viljamss ar sievu un meitu iepērkas

gallery icon
12