Mūzika
2020. gada 14. februāris, 08:50

Noklausies Džeimsa Bonda jaunās filmas dziesmu, kuras autore ir 18 gadus vecā Billija Eiliša

Jauns.lv

Talantīgā amerikāņu dziedātāja Billija Eiliša vietnē "YouTube" publicējusi savu jaunāko veikumu - tituldziesmu 25. Džeimsa Bonda filmai. Tās nosaukums, tāpat kā jaunajai filmai, ir "No Time To Die" jeb "Nav laika mirt".

Sešu "Grammy" balvu ieguvēja un 13 Platīna statusa singlu izpildītāja Billija Eiliša nesen izdevusi savu otro albumu. Nieka 18 gados viņa iekļuvusi arī starp leģendārā Džeimsa Bonda filmu dziesmu autoriem. Pirms dažām stundām publicētā Eilišas dziesma būs dzirdama 10.aprīlī gaidāmajā filmā "No Time To Die".

Pilna dziesmas versija dzirdama šeit:

Billija Eiliša ir jaunākā māksliniece vēsturē, kas ierakstījusi jaunās "Džeimsa Bonda" filmas tituldziesmu, vēsta CNN. Zināms, ka viņa skaņdarbu sarakstījusi kopā ar vecāko brāli Fineasu O’Konelu. Dzīvajā izpildījumā dziesmas pirmatskaņojums notiks 18.februārī, mūzikas balvu "Brit Awards" pasniegšanas ceremonijā Londonā.

Pēdējo divu Džeimsa Bonda filmu tituldziesmas - dziedātājas Adeles izpildītā "Skyfall" un Sema Smita "Writing's on the Wall" - ir vienīgās filmu sērijas dziesmas, kas ieguvušas "Oskara" balvu kategorijā „Labākā dziesma”.

Zvaigžņu stila parāde 2020. gada "Oskara" balvu pasniegšanā

Zvaigznes uz sarkanā paklāja 2020. gada "Oskara" balvu pasniegšanā.

gallery icon
27

Eiliša dzimusi 2001. gadā Kalifornijā aktieru un mūziķu ģimenē, skolojusies mājas apmācībā un no astoņu gadu vecuma dziedājusi korī. Jau 11 gadu vecumā meitene sāka komponēt savas pirmās dziesmas, tāpat kā vecākais brālis Fineass O’Konels, kurš arī dzīvi saistījis ar mūziku.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon
23

Billijai Eilišai ir ļoti bezkaunīgi un izaicinoši dziesmu teksti. Skaņdarbā „Bellyache” viņa stāsta, kā iemetusi mīļotā ķermeni notekcaurulē, bet dziesmā „Bury A Friend” aicina uz bērēm. Billijas Eilišas „dzīvās” uzstāšanās ir enerģijas pārpilnas, kurās nebūt nav vietas melanholijai.

Dziedātāja pati apgalvo, ka ar katru jaunu uzstāšanās reizi cenšas samazināt robežu starp skatuvi un skatītāju, lai būtu ar savu publiku pēc iespējas vienādā līmenī. „Visi tie bērni, kas nāk uz maniem koncertiem, ir aptuveni manā vecumā, viņi varētu būt mani draugi,” norādījusi 17 gadus vecā mūziķe.