foto: Mārtiņš Ziders
Horenam Stalbem attiecības ar krietni jaunāku dāmu
Horens neslēpj, ka ir laimīgs kopā ar Lusini.
Slavenības
2020. gada 8. februāris, 07:42

Horenam Stalbem attiecības ar krietni jaunāku dāmu

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Multimākslinieks Horens Stalbe (48) sabiedrībā iziet ar draudzeni, kas ir krietni jaunāka par viņu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Aizvadītās nedēļas nogali Horens pavadīja Daugavpilī, lai kopā ar grupu "Singapūras satīns" aptaujā "Muzikālā banka" izpildītu „lipīgo” hitu "Piededzini mann". Prieku par iegūto trešo vietu mūziķis dalīja ar apburošu tumšmati, ar kuru iepazīstināja kā ar Lusini. „Jā, esam nu jau kādu laiku kopā,” pauda mākslinieks, atklājot, ka draudzene pēc tautības ir „tas pats”, kas viņš, tātad – viens no vecākiem ir armēnis. „Tieši viņa bija tā, kas pārliecināja, ka man jābrauc uz Armēniju,” piebilda Horens, kas šo piektdien, 7. februārī, bija redzams TV3 projektā "Zvaigznes ceļo", pirmo reizi apmeklējot sava tēva dzimteni Armēniju, viņa atdusas vietu, kā arī satiekot radus.

foto: Mārtiņš Ziders
Horens neslēpj, ka ir laimīgs kopā ar Lusini.

Par jauno draudzeni Horens atklāja vien to, ka viņa ir no Latvijas un abi uzsākuši kopdzīvi. Pēc sociālās saziņas tīklos redzamās informācijas noprotams, ka Lusine jeb Ļusine Caturova ikdienā saistīta ar šovbiznesa un labdarības projektiem, aizraujas ar jogu un kopā ar Horenu janvāra beigās nedēļu pavadīja Ēģiptē.

„Pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal biju Ēģiptē,” par sevi teic Horens, kas savulaik tur nodzīvoja piecus gadus, strādādams par niršanas instruktoru. Tajā laikā – pirms desmit gadiem – viņam izira laulība ar sievu Guntu, bet izveidojās attiecības ar kolēģi Beāti un pasaulē nāca meita Beatrise, kas vairākus gadus dzīvo un mācās Latvijā. Horenam ir arī divi pieauguši dēli, no kuriem vecākajam dots tēva un vectēva vārds. Pēdējās Horena attiecības, ko pirms četriem gadiem pārcilāja prese, bija ar bijušo baleta solisti Zani Teikmani. Komentējot savu mīlas dzīvi, Horens allaž izteicies, ka ar savām bijušajām sievietēm spēj saglabāt draudzīgas attiecības un rūpēties par bērniem.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!