foto: Ekrānuzņēmums
Markus Riva jaunajā pašmāju seriālā asprātīgi pajoko par savām Eirovīzijas nedienām
TV
2020. gada 6. februāris, 06:32

Markus Riva jaunajā pašmāju seriālā asprātīgi pajoko par savām Eirovīzijas nedienām

Jauns.lv

Režisora Intara Rešetina komēdijseriālā “Terapeite bez grāda” nofilmējies pašmāju mūziķis Markus Riva, asprātīgi pajokojot par savām nedienām, cenšoties nokļūt uz Eirovīzijas lielās skatuves.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Terapeite bez grāda” jau šovakar piedzīvos savu pirmizrādi televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”. Seriālā pulcēts zvaigžņots aktieru ansamblis -  Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Lauris Subatnieks, Akvelīna Līvmane, Jurģis Spulenieks un Marika Šmukste. Līdzās galvenajiem tēliem ik sēriju tajā epizodiskās lomās uzmirdzēs arī citi iemīļoti un lieliski aktieri - Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Ģirts Krūmiņš, Mārtiņš Meiers, kā arī sabiedrībā zināmas personības – mūziķi, uzņēmēji un TV raidījumu vadītāji.

Kādā no sērijām pie pašpasludinātās terapeites Sabīnes Roziņas, ko atveido Ķuzule-Skrastiņa, trīs minūšu garajā “online” konsultācijā vērsīsies arī populārais dziedātājs Markus Riva. Viņš asprātīgi pajokos par saviem neatlaidīgajiem centieniem vairāku gadu garumā nokļūt uz Eirovīzijas lielās skatuves, kas tā arī nav vainagojušies panākumiem.

Sērija ar Markusa Rivas dalību pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks 14. februārī, bet lietotnē “Shortcut” to iespējams noskatīties jau šobrīd.

Komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija

Jaunā pašmāju komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija.

gallery icon
44

“Terapeite bez grāda” oriģinālo versiju ar nosaukumu “Web Therapy” veidojusi kulta seriāla “Draugi” aktrise Lisa Kudrova un tas pasaulē iemantojis plašu popularitāti, savukārt Latvijā adaptēto versiju piedāvā “Helio Media”.

“Mēs visi esam skrējienā, mums pietrūkst laiks ģimenei, pienākumiem, sev. Seriāls savā ziņā paver iespēju skatītājiem ieraudzīt to problēmu loku, kas skar mūs ikvienu, un, iespējams, rast atbildes arī uz sev interesējošiem jautājumiem. Vai arī gūt baudu no tā, cik savdabīgi tiek risinātas stāsta varoņiem tik sasāpējušās jomas. “Terapeite bez grāda” ir šodienīgs un aktuāls, jo sižetā šķetinātās problēmas ļaus skatītājiem viegli identificēties,” akcentē seriāla režisors Intars Rešetins.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās