foto: Publicitātes
Iepazīsti Intara Rešetina jaunā komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” galvenos varoņus
TV
2020. gada 3. februāris, 11:26

Iepazīsti Intara Rešetina jaunā komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” galvenos varoņus

Jauns.lv

Šonedēļ pirmizrādi piedzīvo jaunais Intara Rešetina komēdijseriāls “Terapeite bez grāda”. Lūk, seriāla galvenie varoņi!

Jau no šodienas lietotnē "Shortcut" skatītāju vērtējumam pieejamas pirmās četras sērijas, savukārt TV pirmizrādi seriāls piedzīvos televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” ceturtdien, 6. februārī, plkst. 21.25.

Seriāla stāsta centrā ir izbijusi uzņēmēja Sabīne Roziņa, kura kļūst par konsultanti it visos attiecību jautājumus. Sekss, nauda, nākotne – trīs minūšu “online” terapijā viņa piedāvā atrisināt it visas problēmas! Sabīnei klientu netrūkst, taču, kā tas bieži mēdz gadīties, terapeite arī pašas dzīvi – attiecības ar vīru Andri un ekscentrisko māti Annu risina uz pacientu rēķina. Galvenajās lomās redzēsiet iemīļotus aktierus: Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, Lauri Subatnieku, Akvelīnu Līvmani, Jurģi Spulenieku un Mariku Šmuksti. Seriālā piedalīsies arī Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Ģirts Krūmiņš, Mārtiņš Meiers un citi aktieri, kā arī sabiedrībā zināmas personības, tostarp Intars Busulis un Markus Riva.

Komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija

Jaunā pašmāju komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija.

gallery icon
44

“Mēs visi esam skrējienā, mums pietrūkst laiks ģimenei, pienākumiem, sev. Seriāls savā ziņā paver iespēju skatītājiem ieraudzīt to problēmu loku, kas skar mūs ikvienu, un, iespējams, rast atbildes arī uz sev interesējošiem jautājumiem. Vai arī gūt baudu no tā, cik savdabīgi tiek risinātas stāsta varoņiem tik sasāpējušās jomas. “Terapeite bez grāda” ir šodienīgs un aktuāls, jo sižetā šķetinātās problēmas ļaus skatītājiem viegli identificēties,” akcentē seriāla režisors Intars Rešetins.

“Terapeite bez grāda” oriģinālo versiju ar nosaukumu “Web Therapy” veidojusi kulta seriāla “Draugi” aktrise Lisa Kudrova un tas pasaulē iemantojis plašu popularitāti, savukārt Latvijā adaptēto versiju piedāvā “Helio Media”.

Nākamā lapa: Sabīne - Ilze Ķuzule-Skrastiņa