TV
2020. gada 23. janvāris, 08:50

Zināmi konkursa “Supernova 2020” vadītāji

Jauns.lv

Šorīt LTV raidījuma “Rīta Panorāma” tiešraidē tika noskaidrota secība, kādā dalībnieki uzstāsies Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2020” finālā, kā arī paziņoti konkursa vadītāji.

Jau ziņots, ka 8. februārī par uzvaru “Supernova 2020” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies deviņi izpildītāji – Samanta Tīna, Miks Dukurs, Katrīna Dimanta, Edgars Kreilis, ANNNA, Katrīna Bindere, DRIKSNA, Seleste un grupa “Bad Habits”.

Dalībnieku uzstāšanās secību TV tiešraidē izlozēja konkursa “Supernova 2020” producente Ilze Jansone un viena no TV šova vadītājām Ketija Šēnberga. 8. februāra vakarā kā pirmā uz skatuves kāps un konkursa finālu atklās jaunā dziedātāja Seleste. Otrais kārtas numurs izlozē tika DRIKSNA, trešais – Katrīnai Binderei, bet ceturtais – Edgaram Kreilim. Kā piektā finālā uzstāsies Katrīna Dimanta, sestais būs Miks Dukurs, savukārt septītā – ANNNA. Pirmspēdējais fināla priekšnesums piederēs grupai “Bad Habits”, savukārt iespēja noslēgt šī gada konkursa finālu kā devītajai izlozē tika Samantai Tīnai.

Šovu vadīs Toms Grēviņš, Ketija Šēnberga un Beta Beidz

“Supernova 2020” vienīgo tiešraidi, ko 8. februāra vakarā varēs vērot Latvijas Televīzijas 1. kanālā, vadīs konkursa veterāni Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, kā arī dalībnieku jaunā labākā draudzene Beta Beidz.

foto: Publicitātes
Beta Beidz.

Konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija  Šēnberga strādās tandēmā kā “Supernova” vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus – viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un – kas zina, – varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.

Šī būs vienīgā tiešraide, kurā arī skatītāji varēs aktīvi balsot par savu favorītu, kuram uzvara “Supernova 2020” nodrošinās iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē. Starptautiskais konkurss ik gadu pie TV ekrāniem pulcē miljoniem skatītāju ne vien Eiropā, bet arī visā pasaulē, un Latvija konkursā piedalīsies divdesmit pirmo reizi.

"Supernovas 2019" fināls, kurā par uzvarētāju kļuva duets "Carousel"

gallery icon
263