Ozijs Osborns pārvietojas ar spieķi. 2020. gads

gallery icon
Slavenības
2020. gada 22. janvāris, 10:25

Rokmūzikas leģenda Ozijs Osborns aizvadīto gadu uzskata par sāpīgāko un nožēlojamāko visā savā dzīvē

Jauns.lv

Grupas „Black Sabbath” līderis Ozijs Osborns (71) manīts Rietumholivudas ielās kopā ar sievu Šāronu Osbornu (67). Leģendārais rokeris pārvietojās ar spieķa palīdzību...

Rokeris Ozijs Osborns bija ģērbies tumši zilos džinsos un melnā pusmētelī, zem kura bija melns krekls. Kājās mūziķis bija apāvis „Gucci” mokasīnus un košas īsās zeķītes visās varavīksnes krāsās.

foto: RNG / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Ozijs Osborns.

Viņa labās rokas pirkstu rotāja masīvs zelta gredzens. Zeltīts rokturis bija arī spieķim, ko leģendārais mūziķis bija ņēmis talkā pastaigājoties.

Soli aiz Ozija sekoja viņa sieva Šārona Osborna.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Sieva Šārona sekoja solīti aiz Ozija.

Nesen rokeris kopā ar sievu viesojies TV šovā „Good Morning America”, kurā vaļsirdīgi stāstījis arī par savu veselību un tās radītajām problēmām.

Aizvadītā gada februārī Ozijs nonāca slimnīcā ar gripas izraisītām komplikācijām, kā rezultātā viņam vajadzēja pārcelt Eiropas koncertturnejas „No More Tours” koncertus.

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon

Ozijs vēl cerēja, ka atgriezīsies uz skatuves nedaudz vēlāk, taču aprīlī viņš paziņoja, ka atceļ turneju pilnībā. Viņš nelāgi pakritis savās mājās, kā rezultātā atkal nonācis slimnīcā. Osborns aizvadīto gadu nodēvējis par „garāko, vissāpīgāko un nožēlojamāko visā savā dzīvē”.

“Es naktī devos uz vannasistabu, pazaudēju līdzsvaru un piezemējos tieši uz sejas,” pastāstījis rokeris. „Es redzēju milzīgu baltas gaismas uzplaiksnījumu, kad atsitos pret grīdu, un pie sevis padomāju: ‘Tagad tu to beidzot esi izdarījis.’”

Osbornu dzīves ainiņas

gallery icon

“Es zināju, ka ir slikti. Es nodomāju, ka esmu paralizēts, tāpēc ļoti mierīgi teicu – ‘Šāron, es nevaru pakustēties. Man šķiet, ka esmu traumējis kaklu. Piezvani ātrajiem’.”

Atlabšanas process prasījis trīs operācijas. “Sāpes bija nepārtrauktas,” atceras Osborns. “Pirmos sešus mēnešus es dzīvoju agonijā. Es teicu ‘Šāron, tu nestāsti man patiesību. Es taču mirstu, vai ne?’”

Ozijs Osborns parāda acis bez saulesbrillēm

gallery icon

“Es domāju, ka man ir kāda nāvējoša slimība, jo atlabšana bija tik gausa. Man paliek labāk, taču pēc operācijas, kad medmāsas jautāja, lai skalā no viens līdz desmit novērtēju savas sāpes, es teicu – ‘55!’ Ja tu sešus mēnešus no rīta pamosties un nevari pakustēties, tā ir murgpilna eksistence.”

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon